- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Garmin topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
maflame
aktív tag
Köszönöm, igen ezt már kiderítettem. Azon gondolkoztam, ki tudom e cserélni én magam a kábelt, megspórolva ezzel a szervízdíjat. Bele néztem 2 másik monitoromba (15''-ös Daewoo és 17''-es Philips), hogy azonos módon csatlakoznak e belül a kábelek és hát azt láttam: NEM! ...legalábbis a Phil.-nél totál be van építve a sok ketyere közé.
Szóval végülis nem vszínű, hogy leállok ''gyakorlatozni a munkára használt monitorommal. Most le van rögzítve hátul a kábel, megmozdítani sem akarom, csak majd ha szervizbe viszem. -
norbiphu
őstag
Erről az jut eszembe, hogy a sulinkban a nyelvi laborban az egyik monitor mindig sárgult. Na akkor fogtuk és egy jó nagyot ráb@sztunk az oldalára
. És a kép mindjárt meg is javult egy pár percig
.
-
maflame
aktív tag
A promléma: Adott egy 19''-es Viewsonic(G90f) monitor és meg van törve a vga-kábel. Meguntam, hogy szigszalaggal rögzítgetem ezért felhívtam egy moncsiszervízt akik 5-10e-ért vállalják is de -és itt most muszáj kiteregetnem a dilettantizmusomat- ...ha a 15''-ös Daewoo mon. vga-kábelével kicserélem az jó lesz??
Ez utóbbit most szedtem szét és úgy láttam, ez egy viszonylag egyszerű művelet lenne, de azért megkérdezem itt a hozzáértőket, lehet e ilyet csinálni.
...tehát ezek a kábelek ott a monitoron belül azonos szabvány szerint csatlakoznak? Mert ha igen akkor gondolom ennek így működni kell. ...elvileg. -
Boyfish
senior tag
fel
-
Boyfish
senior tag
srácok úgy bepirosodik, hogy pl NFSU2-ben a garázsban álló autó eleje látszik szinte
-
-= CsoCso =-
tag
Bizony ha csak az egyik csatorna szórakozik, akkor változik a színe. Bár most, hogy így jobban belegondolok, olyan nem lehet, hogy pirosabb lesz, max. hogy eltűnik/halványul a piros (vagy a zöld, vagy a kék) árnyalat!!!
Bocsi a félrevezetésért, meg hogy előbb írok, utána gondolkodok!!! -
-= CsoCso =-
tag
Képzeld: szobatársam a 21 colos-ával járt ugyanígy!
Komolyra fordítva: neki a csatlakozó volt kontakthibás. egy pillanat-forrasztó, két nem remegő kéz, némi szig.szalag és a probléma megoldva.
De még valószínűbb, hogy a vezetéke van megtörve. Gyűrjétek végig, miközben figyelitek, hogy 's mint változik a színe. Egy 4-5 éves monitornál már símán előferdül. -
eXodus
őstag
-
Boyfish
senior tag
sziasztok haver monitorja mindig pirosodik, majd visszaáll, azt hittük videokártya probléma, de a kártyáknak másik gépben semmi bajuk, mi lehet a moncsival?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- SAMSUNG (LS27DG502EUXEN) 27" G5 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest