- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
maflame
aktív tag
Köszönöm, igen ezt már kiderítettem. Azon gondolkoztam, ki tudom e cserélni én magam a kábelt, megspórolva ezzel a szervízdíjat. Bele néztem 2 másik monitoromba (15''-ös Daewoo és 17''-es Philips), hogy azonos módon csatlakoznak e belül a kábelek és hát azt láttam: NEM! ...legalábbis a Phil.-nél totál be van építve a sok ketyere közé.
Szóval végülis nem vszínű, hogy leállok ''gyakorlatozni a munkára használt monitorommal. Most le van rögzítve hátul a kábel, megmozdítani sem akarom, csak majd ha szervizbe viszem. -
maflame
aktív tag
A promléma: Adott egy 19''-es Viewsonic(G90f) monitor és meg van törve a vga-kábel. Meguntam, hogy szigszalaggal rögzítgetem ezért felhívtam egy moncsiszervízt akik 5-10e-ért vállalják is de -és itt most muszáj kiteregetnem a dilettantizmusomat- ...ha a 15''-ös Daewoo mon. vga-kábelével kicserélem az jó lesz??
Ez utóbbit most szedtem szét és úgy láttam, ez egy viszonylag egyszerű művelet lenne, de azért megkérdezem itt a hozzáértőket, lehet e ilyet csinálni.
...tehát ezek a kábelek ott a monitoron belül azonos szabvány szerint csatlakoznak? Mert ha igen akkor gondolom ennek így működni kell. ...elvileg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Odyssey G7 C27G73TQSR 2K/240hz
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest