Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Akciófigyelő: Ajándék is jár a cserélhető akkus Xever 7 és 7 Pro-hoz
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
Aktív témák
-
bigboss
csendes tag
Ufi!
Köszönöm a tanácsokat a megoldást valószínűleg csak 1 woodoo pap tudná megmondani, ugyanis a probléma ahogyan keletkezett, úgy meg is szünt.
''Lehet, hogy 1 mágneses érpár alatt van a monitorom'' :)))))))))
A végéával minden rendben vagyon. Az xp nem ismeri el kompatibilisnek, ettől függetlenül minden tökéletesen fut.
Köszönöm a hozzászólásotokat, ötleteiteket.
Uff. -
Esetleg próbáld ki hogy lepusztítod az asztalt, ha nem jön be akkor másik VGA, de ezt már tanácsolták.:DD(szerintem tuti VGA)
Ja és nekem volt olyan, mikor kollégiumban laktam hogy vibrált a vadi új LG 775Ft moncsim képe, aztán mikor másik szobába költöztem megszünt.. -
bigboss
csendes tag
Köszönöm az építô jellegû hozzászólásokat!
Igaz, hogy ''csak'' lelkes ujonc vagyok, de nekem ez a fórum: beltenyészetnek tûnik.
Bocs. -
bigboss
csendes tag
Ufi!
Szokatlan hibát észleltem a monitoromon. (Samsung syncmaster 959NF másfél éves, elvileg van még rajta gari, de nem szivesen cipelem el szervízbe.)
Olyat csinál, mint egy régi televíziók amikor nincs pontosan ráhangolva egy csatornára. Vizszintes csíkok futkároznak hol föl, hol le. Néha gyorsabban, néha pedig fél órákra tökéletes. Degasus nem segít. Kicsit zsúfolt az asztalom, a monitor mellet van 3 hangfal, 1 lézernyomtató, és 30 centire egy másik 19''-os monitor. Régebben nem volt ilyen gondom, feltételezem nem a mágneses térrel van a probléma. Nem régen cserélem le a videókártyámat egy gef4ti4200-re. Másfél éves darab, anno behalt a ventije, de még garanciában kicsrélték.
Ujabban csontáfagyok játékok közben. Amikor nem fagy csontá akkor valami: nem tudta kirajzolni a mittudoménmit hibaüzenet jelenik meg. Frissitettem az illesztő ezközöket, de a probléma még mindíg fenn áll.
Várom segítségeteket.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akvarisztika
- Hobby elektronika
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Robotporszívók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- LG (49WQ95X-W) 49" 5K 144HZ! GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- LG UltraGear 27GP850A-B GAMING IPS Monitor! 27" 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi