Hirdetés
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
bigboss
csendes tag
Ufi!
Köszönöm a tanácsokat a megoldást valószínűleg csak 1 woodoo pap tudná megmondani, ugyanis a probléma ahogyan keletkezett, úgy meg is szünt.
''Lehet, hogy 1 mágneses érpár alatt van a monitorom'' :)))))))))
A végéával minden rendben vagyon. Az xp nem ismeri el kompatibilisnek, ettől függetlenül minden tökéletesen fut.
Köszönöm a hozzászólásotokat, ötleteiteket.
Uff. -
Esetleg próbáld ki hogy lepusztítod az asztalt, ha nem jön be akkor másik VGA, de ezt már tanácsolták.:DD(szerintem tuti VGA)
Ja és nekem volt olyan, mikor kollégiumban laktam hogy vibrált a vadi új LG 775Ft moncsim képe, aztán mikor másik szobába költöztem megszünt.. -
bigboss
csendes tag
Köszönöm az építô jellegû hozzászólásokat!
Igaz, hogy ''csak'' lelkes ujonc vagyok, de nekem ez a fórum: beltenyészetnek tûnik.
Bocs. -
bigboss
csendes tag
Ufi!
Szokatlan hibát észleltem a monitoromon. (Samsung syncmaster 959NF másfél éves, elvileg van még rajta gari, de nem szivesen cipelem el szervízbe.)
Olyat csinál, mint egy régi televíziók amikor nincs pontosan ráhangolva egy csatornára. Vizszintes csíkok futkároznak hol föl, hol le. Néha gyorsabban, néha pedig fél órákra tökéletes. Degasus nem segít. Kicsit zsúfolt az asztalom, a monitor mellet van 3 hangfal, 1 lézernyomtató, és 30 centire egy másik 19''-os monitor. Régebben nem volt ilyen gondom, feltételezem nem a mágneses térrel van a probléma. Nem régen cserélem le a videókártyámat egy gef4ti4200-re. Másfél éves darab, anno behalt a ventije, de még garanciában kicsrélték.
Ujabban csontáfagyok játékok közben. Amikor nem fagy csontá akkor valami: nem tudta kirajzolni a mittudoménmit hibaüzenet jelenik meg. Frissitettem az illesztő ezközöket, de a probléma még mindíg fenn áll.
Várom segítségeteket.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen routert?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Samsung kuponkunyeráló
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- Linux kezdőknek
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- HP Z32 32" 4K monitor 3840 x 2160 karcos kijelző, de így is gyönyörű!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Eladó Samsung 24" Full HD LED monitor (S24C450B)
- Eladó kishibás 31.5" HP OMEN 32c
- Új Lenovo 14 Yoga Slim9 WQXGA OLED 90Hz Touch i7-1280P 14mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- Samsung A06 mobiltelefon
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest