Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
bigboss
csendes tag
Ufi!
Köszönöm a tanácsokat a megoldást valószínűleg csak 1 woodoo pap tudná megmondani, ugyanis a probléma ahogyan keletkezett, úgy meg is szünt.
''Lehet, hogy 1 mágneses érpár alatt van a monitorom'' :)))))))))
A végéával minden rendben vagyon. Az xp nem ismeri el kompatibilisnek, ettől függetlenül minden tökéletesen fut.
Köszönöm a hozzászólásotokat, ötleteiteket.
Uff. -
bigboss
csendes tag
Köszönöm az építô jellegû hozzászólásokat!
Igaz, hogy ''csak'' lelkes ujonc vagyok, de nekem ez a fórum: beltenyészetnek tûnik.
Bocs. -
bigboss
csendes tag
Ufi!
Szokatlan hibát észleltem a monitoromon. (Samsung syncmaster 959NF másfél éves, elvileg van még rajta gari, de nem szivesen cipelem el szervízbe.)
Olyat csinál, mint egy régi televíziók amikor nincs pontosan ráhangolva egy csatornára. Vizszintes csíkok futkároznak hol föl, hol le. Néha gyorsabban, néha pedig fél órákra tökéletes. Degasus nem segít. Kicsit zsúfolt az asztalom, a monitor mellet van 3 hangfal, 1 lézernyomtató, és 30 centire egy másik 19''-os monitor. Régebben nem volt ilyen gondom, feltételezem nem a mágneses térrel van a probléma. Nem régen cserélem le a videókártyámat egy gef4ti4200-re. Másfél éves darab, anno behalt a ventije, de még garanciában kicsrélték.
Ujabban csontáfagyok játékok közben. Amikor nem fagy csontá akkor valami: nem tudta kirajzolni a mittudoménmit hibaüzenet jelenik meg. Frissitettem az illesztő ezközöket, de a probléma még mindíg fenn áll.
Várom segítségeteket.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Robotporszívók
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GQ85X-B felsőkategóriás LED Nano IPS Monitor eladó! 1440p 260hz 1ms
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- HP Z32 32" 4K monitor 3840 x 2160 karcos kijelző, de így is gyönyörű!
- OLED GAMING TOP MSI 321UPX QD-OLED 32 4K 240Hz
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Byintek Love U14 Projektor
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest