- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Fontosnak tartom, hogy a kontraszt maximális legyen (bár ha jól tudom, ez megrövidíti a monitor élettartamát). Előfordulhat (bár még nem találkoztam) olyan monitor, amelynél a max kontraszt túl sok. Ekkor a lehető legmagasabb értéket kell beállítani, ahol még nem túl zavaró. Ezután állítsd a fényerősséget a kívánt értékre.
-
Loha
veterán
Szerintem itt olvasgass: Bővebben: link
-
VladimirR
nagyúr
ez a nokia progi vegulis nem mondja meg, hogy mik a jo beallitasok, viszont segitsegevel konnyebben el tudod donteni, pl a szineket beallithatod, hogy a piros/zold/kek olyan legyen, amilyennek Te kepzeled oket (ugye mint irtam, elkepzelheto, hogy mas-mas embernek mas-mas elkepzelese van az egyes szinekrol)
masreszt ami szerinte nyero beallitas, az az, hogy a kontrasztot felhuzod maximumra, es ezzel parhuzamosan leveszel a fenyerobol, hogy ne a feherseg vakitson meg, hanem a szep eles szinek -
VladimirR
nagyúr
van egy program (nokia monitor teszt), amivel kulonfele dolgokat dudsz megnezni a monitoron (geometria, szinek, arnyalatok), igy sokkal konnyebb beloni a neked megfelelot
mellesleg ezek a beallitasok monitoronkent valtozoak, tehat innen nem lehet megmondani, hogy a tieden mi a optimalis, marcsak azert is, mert mint az elottem szolo irta, lehet, hogy Te masra hasznalod, vagy pl mas elkepzelesed van a piros szinrol -
zenit
tag
Szerintem ez attól is függ, hogy mire használod éppen.
Nálam 6500K-en kicsit tompábbak a színek, és úgy vettem észre, hogy ez kevésbé fárasztja a szememet, mint a 9300K rikító, élénkebb színei.
Léteznek proggik a fényerő/kontraszt beállításához (a videókártyákhoz is szoktak adni, talán 3Ddeep a neve), de szerintem marhaság, mert filmhez/játékhoz más-más beállítások kellenek, mint pl. szövegszerkesztés/Internetezéshez.
Állítsd be úgy, ahogy neked megfelel, és ne hagyd, hogy egy program (v. más) mondja meg helyetted, hogy mi is jó neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 3
- iPad topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest