- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Én sem szánok rá ennyi időt, nem saját tervem, csak azért mutattam meg, hogy lehet komoly tervet is készíteni vele, ha valaki elég elszánt és rá tud szánni rengeteg időt. Az én terveim sokkal kevésbé kidolgozottak. Ha valamit komolyabban szeretnék megtervezni ott vannak a CAD programok. De ahogy ViZion is írta, nem kell lebecsülni a Sketchupot, nagyon komoly munkák készülhetnek vele, arról nem is beszélve, hogy 10-ed, 100-ad annyi idő alatt, mint például SolidWorks-ben (legalábbis nekem).
-
ViZion
félisten
Annyiban igazad van, hogy kvázi blokkdiagrammra a legjobb a sketchup. Viszont nem rajzprogram, és képes dxf-et exportálni, amiből már solid edge vagy autocad tud terítéket hajtani... rajzprogikból csak Corel tud dxf-et. Szal. a sketchup nem feltétlenül csak játékra való. Pontosan megrajzolni egy alkatrészt az idő, mindegyik progival.
-
Pete55555
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Warzone
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Formula-1
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Hálózatokról alaposan
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest