- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Goblin12
üzenetére
No problem. Csak én meg szeretem érteni a hibát, viszont az "elhanyagolható" hibán lovaglást meg nem szeretem. De lehet kicsit nyersebben is fogalmaztam, mint ahogy akartam, sorry.

(#860) s3toraph: előferdül. Én is mostanában éjszakai baglyot alakítok (egyszerűen nem tudok aludni) és épp ezért én is sok dolgot benézek, mert hát a kezem jár, de az agyam már nem. De hát ez van.

(#861) [moderálva]: ne viccelj, nem kell bocsánatot kérni. Az én hülyeségem és feledékenységem. Igyekszem majd pótolni. Csak ne kellene annyit manuálisan kicserélnem, már neki is estem volna. Így viszont inkább iszom.

(#862) zed1983: nagyon pofás. Egy pár éve én is kísérleteztem ezzel az elrendezéssel (bár én ATX méretben, de végül nem jött a nagy áttörés, meguntam a riserekkel szarakodást, így hagytam a fenébe. Milyen procihűtő lesz amúgy rajta, ami elfér és át is tud szellőzni? És a VGA milyen vastag, mert úgy látom, hogy jelenleg vízhűtés blokk van rajta.
[ Módosította: lezso6 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- PlayStation 5
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Battlefield 6
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Kolink Continuum 1200W Platinum Moduláris Tápegység
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- NZXT Kraken Z63 280mm RGB WHITE (RL-KRZ63-RW) - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő