Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Goblin12

őstag

Üdv,

ez mg közel sem a kész állapot, ez most raktam össze nem rég.

Abban szeretnék tanácsot kérni, hogy a pumpát mégis hova helyezzem el? :F

A fehér két nagy tégla, az kettő Puss/pull Alphacool NexXxuS Monsta 560-as, csak mivel nincs ilyen modell így jelenleg a fehér téglák jelölik. ebből ugyan úgy lenne 2 fent a tetőben is.

Minden irányból

Oldalról Itt ahol nincs plexi, a két fa csík takarná el a radikat. Ahol a hátsó radi hosszabbik éle végződik felette az alaplap tálcán szeretnék egy ilyen /¯¯¯¯¯\ alakot majd kivágni, hogy itt áttudjam dugni a kellő kábeleket, de ezt még nem raktam be.

Felülről a jobb oldali üres részlegbe jönne a táp, még nem tudom hogyan, mi módon, mert sok a hely, meg pár vinyó, de abból se sok. Itt is kérnék némi segítséget.

Üres részleg elejébe valami ilyesmire gondoltam: kép nem kell se csavar, se adapter, mivel csak SSD lenne, és azt se tudom, hogy függőlegesen vagy vízszintesen.

Alulról <-- Sajnos hiába tetszik az a láb amit csináltam, ha a ventinek útban van, sazl azt ott majd át kell gondolnom.

Szemből meg hátból azért nincs mert:

1. Nem tudom megcsinálni hátul az I/O panel kivágást meg a PCI slotoknak a helyet. :B
    2. Előlap, fogalmam sincs, hogy hogyan is nézzen ki.

Azért nicns semmi groupban, meg componenet, meg ilyesmi, mert ezt majd újra kezdem edig nem szaladtam semmi problémába, de majd az új ott ténylegesen minden külön lesz. :K

Tetszik valakinek? :B Mármint az elgondolás

Új hozzászólás Aktív témák