- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Pár elmélet vs gyakorlat dolog foglalkoztat... Tervezgettem a házamat, majd a vízhűtés és a 2 db 360-as radi miatt kukáztam is
Amit szeretnék: lehetőleg felfelé álló kivezetések, vagyis 90°elforgatott alaplap. Ráadásul asszony is mondta, h neki tetszett anno az ablakos, pedig nekem a hangszigetelés lenne a fontosabb. Akkor mindjárt a kérdések: rezgéscsillapítás, zajos alkatrészek cseréje, etc. megvolt, beszereztem a "tojástartós" hangelnyelő szivacsot, nem hiszem, h sokat ér (illetve hangban jártasabb barátom mondta, h csak a frekik egy része nyelődik el, a mély hangoknak sokkal vaskosabb elnyelő réteg kellene). Szal. van értelme a szivattyún kívül (ezt is csak finoman, mert hűtés neki is kell) pl. a ház falát szigetelni szerintetek? Egy HDD és pár venti van még "zajforrás".
Másik és EPIC probléma a por. Igazi nyűg, a legjobb minőségű, finom szemcsés porról beszélek, ami mindenen megtapad... A felfelé elforgatott mobo-n a minap gondolkodtam el, mikor a ház tetején a radiba belefújtam porpisztollyal... és brutál porfelhő lett, pedig azt fújja a venti folyamatosan. Nah, akkor a ház tetejére kifújó radi és az elforgatott mobo akkor ennek tükrében mekkora hülyeség?
Próbáltam, h a két radi a mobo mögött, befelé fújna (szűrővel) a mobo hátuljára:
És egy "hagyományosabb" elrendezés. Itt is szűrőn át befelé fújna a radin, vizes topikban érdeklődve ez nem ritka, nem forró levegőt fúj onnan.

Milyen elrendezés lenne jó, ha a viszonylagos pormentesség és a halk üzem a cél?

Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Powerbank topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest