- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjKoxi
senior tag
Hát én nem hiszem hogy kicserélem. Majd ha tönkremegy. Raktam fel képet a gépről
www.kep.tar.hu/szabcsika. Már 3 éve így van, egy porolás ráférne. Ez egy szerver ház, itthon nem láttam ilyen elrendezésűt. Ukrajnában vettem 120 dollár volt táppal együtt. Itthon üresen többe került volna.
A kikapcsot meg egy nyomógomb kombinációval szilárdtest relével megoldhatta volna a Coolermaster. Amikor elkezd csipogni az adna jelet neki és lekapcsolna. Többet érne mint a színváltás. -
DjKoxi
senior tag
Sziasztok!
Van egy Coolermaster Aerogate 2 előlapi panel a gépemben. Meg tudná valaki mondani hogy lehet vele lekapcsolni a rákötött ventiket? A leírás csak angol nyelven van, de az nem írja. Képen meg láttam olyan kiírást a hőfok mellet hogy Off.
Köszi előre is és BUÉK minden fórumozónak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged