- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indi85HUN
csendes tag
válasz
komi77 #20240 üzenetére
Aura Sync-ben mindent be lehet állítani, "területenként", így szinkronba tudod állítani a hűtőt és az alaplapot is, csak kicsit jobban bele kell ásni magad a progiba.
Ventik megoldása is talán ott lesz, egyébként egy egységes csatival mennek az alaplapra, vagy sorba kellett kötni a 3 venti világítását?
-
Indi85HUN
csendes tag
Sziasztok
Hosszas utánajárás, cívódás, stb után eljutottam odáig, hogy az S.O.S. tápom helyére vettem egy megbízhatóbb, stabilabb jószágot, egy Seasonic Focus 450W Gold-ot. Jó gyártó, megbízható, gold, és 450W bőven kiszolgál.
Félmoduláris, én meg kiegészítő, harisnyázott kábeleket használok.(https://merlinhardver.hu/termek-reszletek/phanteks-kabel-hosszabbito-szett-500-mm-fekete-piros-16362)
A PCI-E kábel ugye a tápról eltávolítható.
Olyan kérdésem lenne, hogy ha fizikailag belepasszol a tápon lévő foglalatba a design kábel, akkor rádughatom közvetlen a tápra? Ezzel is szeretnék felesleges kábelkötegtől megszabadulni, plusz a kamrában helyet spórolni.
Vagy még érvényes az, hogy a táppal kommunikáló része a kábeleknek esetenként más leosztású lehet, mint ami az eszközhöz érkezik?
Régebben mint ha olvastam volna ilyet 24 pines ATX csatinál, hogy tápnál más sorrendben indultak a foglalatból a feszültségek, mint ahogy az eszközbe csatlakozó végén volt.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged