Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
komi77
senior tag
válasz
Indi85HUN
üzenetére
Szia. A ventik világításához egy közösített kábelt adtak. Ezt vagy a dobozhoz adott rgb vezérlőbe dugom és kapcsolgatva váltja a színeket. Vagy az alaplapra dugom. Viszont akkor nem történik semmi. Amatőrként két dologra gondolok. Vagy nem a megfelelő Aura Sync programot töltöttem le. Itt arra gondolok, hogy célszerű lehet a legelsőként megjelent progit feltenni mert a többi verzió nem teljes inkább kiegészítés újabb azóta megjelent eszközökhöz. Vagy az rgb vezérlőt kell az alplapra kötni - ami usb eszközként fogja látni - és akkor tudja majd kezelni az Aura Sync program. Nekem ez utóbbi a valószínű mert az Aura Sync program eszközöket keres először. Aztán mikor talált ilyeneket, akkor lehetőséget ad az irányításukra. Egyenlőre még azt nem találtam ki miként és hova tudom a vezérlőt kötni. Van valami mini usb csatlakozó a vezérlőn de nem tudom a nevét és az alaplapon sem tudom hova kell kötni. Azt hiszem Argb a neve. Nagyjából itt tartok. Addig a vezérlővel állítom a fényeket a ventiket meg biosból szabályzom. Nekem inkább a hűtési profil a fontos. Viszont idegesít, hogy gyereknek a fények miatt vettem a házat és egy leírást nem voltak képesek betenni a dobozba.

Új hozzászólás Aktív témák
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- EVGA Supernova 850 GT
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest