- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttower
aktív tag
köszi szépen. így akkor gyakorlatilag az egészet lemodellezhetem, és azokat a gombokat használom amelyiket szeretném.
-
ttower
aktív tag
üdv
a billentyűzet milyen jeleket küld a gépnek? a kérdés arra irányulna hogy a gép honnan tudja hogy entert ütöttem le, vagy egy a betűt. lehet valahogy billentyűzet nélkül szimulálni az egyes gombnyomásokat?mod: első kérdés megválaszolva. [link]
-
ttower
aktív tag
válasz
CounterBoci #5514 üzenetére
szvsz itt a két csatorna azt jelenti hogy beleköthetsz egy sztereó csatornát, és ez fogja a hangalakat meghajatni, illetve a rákötött subot. (a bemenet lehet vonalszintű(rca) vagy már erősített(jobb oldali banáncsatik));
-
ttower
aktív tag
üdv mindenkinek
tudnátok mondani egy olyan kapcsolást ami a gép soros portjára kötve 4 bemenet és 4 kimenet között tud váltani? (egy bemenet 3 vezetékből állna)
a lényege az lenne hogy a 4 bemenetre küldött jel útját én válasszam ki. -
ttower
aktív tag
üdv mindenkinek
egy elég sürgős kérdésem/kérésem lenne. tudna e nekem valaki csinálni egy olyan valamit ami 12 volt váltót generál 12 volt egyenből (géptápról menne, vízhűtéshez kell). hétfő reggel utazok el és addig kéne megcsinálni, szóval elég sürgős. fehérvár és környékiek jönnének szóba.
előrre is köszönöm
ttower -
ttower
aktív tag
hy all
kéne egy áramkapcsolgató áramkör
lényeg hogy 12 voltot (10 amper) kapcsolgasson 2 kivezetés között és lehessen szabályozni a sebességét, de ne potméterrel hanem valami ''digitális'' megoldással ( ha nö a fesz akkor gyorsabban kapcsoljon, ha csökken lassabban vagy valami hasonló), és másodpercenként kb 120x kapcsoljon max
előrre is köszi -
ttower
aktív tag
üdv
valaki tudna segíteni hogy 2 vagy 3 mili vastag alumínium lapot merre lehet kapni és kb milyen árban?
ha lehet fehérváron vagy környékén, de pest se kizárt
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest