- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cav
tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne nagy szükségem. Van egy 300W-os tápegységem, aminek +12V-on kb 10A-t tud leadni. Nekem viszont egyetlen, min 16,5A-es kimenet kéne 12V-on.
Ha ez segít: Xbox 360-hoz szeretném átalakítani az ATX-et, és ahoz 12V/16,5A (meg egy 5V/1A) kellene. Neten sok ilyen leírást találtam, de nem említik hány Wattos tápkat használnak.Kérdésem az lenne, h ha összekötöm a 12V-os kábeleket és úgy vezetem ki, akkor itt összeadódik az áramerősség? Pl ha két sárgát (vagy akár az összeset) összekötném már bőven jó lenne, de nem tudom műxik-e így.
Nagyon fontos lenne a válasz! Köszönöm a figyelmet!
-
Cav
tag
zLegolas, Bubu79!
Köszönöm a reagálásokat, de a meghajtó alapból jól működik! Magyarul ha rákötöm a tápot, rendesen kiadja és visszahúzza a tálcát!
És ide csatlakoztatás nélkül is megy! Szal szerintem az én hibám lesz, de hamarosan ki is próbálom másik adapterrel a ketyerét. -
Cav
tag
Lenne egy elég láma kérdésem.
Van egy egyszerű öreg CD-meghajtóm ami már talán rossz is.
Fel akarom használni mint alkatrészt, és annyi lenne a funkciója, hogy benyomom a gombját -> kijön a tálca, újra megnyomi -> behúzza. (mint alaphelyzetben egy átlag meghajtó)
Ha rákötöm a szóban forgó meghajtót a táp molex-ére, meg is csinálja ezt. Viszont ha simán rákötök 12V-ot, és 5V-ot a megfelelő helyre, akkor annyit csinál, hogy villog a ledje, kiadja a tálcát, és innentől semmi több. Ha csak 12v-ot kap semmit nem csinál, ha csak 5 v-ot kap, villog a led amikor megnyomom az eject-et.
Bemértem és tényleg 12V magy ahova 12V kell, és 5V ahova 5V kell.
Mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest