- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #21201 üzenetére
Jól hangzik!
De ragaszkodnék a gyári és bolti megoldáshoz, hogy ha nem tetszik a színe akkor vissza tudjam vinni. Actual sötétlila színt keresek.
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Tudtok nekem helyet ajánlani a fővárosban ahol kaphatok lila ledszalagot a gépembe?
Nagyon fontos hogy hogy ne kelljen hozzá semmilyen kiegészítő hardver vagy RGB vezérlő, mivel egy pokoli régi platformon vagyok a mai napig. Örülnék ha a tápot vagy molexről vagy satáról kérné.Nagyon köszi!
-
hszilard666
veterán
Tisztelet az Uraknak!
Az lenne a kérdésem hogy van valaki a topikban aki tudna nekem vágni egy lyukat és fúrni még 4 lyukat egy bitfenix prodigy oldallapra, lehetőleg budapesten? Természetesen nem ingyen!
Köszi! -
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Adott egy VW transporter T5 kibelezve, valami kompakt megoldást szeretnék hogy legyen benne 4db konnektor. Sajnos semennyire sem értek az elektronikához szóval nézzétek le nekem a lámaságot kérdezek. -
hszilard666
veterán
Tiszteletem!
Adott egy corsair air 240 es kuckó amiben kevés a hely egy vízhűtött videókártyának. Történetesen az oldallap plexije hozzáér a blokk tetejéhez. Vna fórumtárs budapesten aki 2 sörért cserébe "megmagasítaná" az oldallapot? -
hszilard666
veterán
Allright, köszi, akkor ha aktuális lesz írok ide megint!
Köszi mindkettőtöknek! -
hszilard666
veterán
Sziasztok Urak!
Ventillátort szeretnék festeni, de nem szeretném őket szétszedni. Van erre lehetőségem?
Köszönöm! -
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Előre leszögezném: Nem vagyok nagy modder(Se kicsi
)
Szóval: Adott egy Silverstone tj08e, és szeretnék az oldalára rögzíteni egy hatalmas tripla radit, alulról kapna 3 ventit is. Sajnos nem tudom mekkora lesz a súlya.
Úgy szeretném rögzíteni ezt a radit, hogy se a ház, se a radi garanciája ne szálljon el.
Van valami tippetek hogy mit tegyek, Esetleg valami csodaragasztó, Vagy valami hasonló?
A válaszokat előre is köszönöm, legyen szép estétek! -
hszilard666
veterán
válasz
razorbenke92 #16512 üzenetére
Semmi probléma!
Örülök ha valaki figyelmeztet mielőtt valami butaságot csinálok
Veszek pár m2 nyit aztán meglesem hogy javult e bármi is.
-
hszilard666
veterán
válasz
razorbenke92 #16510 üzenetére
Volt nekem egyszer egy define xl r2 házam. Na ő ugyanezzel a konfiggal kussolt, terhelés alatt is gondoltam valami hasonló szivacsozást összedobok.
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Van nekem egy silverstone tj08e házam. Meg szeretném moddolni, még pedig olyan téren, hogy telepakolom hangszigetelő szivaccsalLenne pár kérdésem:
- Holva ragasszak szivacsot hogy tényleg tompítsa zajt?
- Hol kapok Budapesten ilyen szivacsot?
- Mivel ragasszam fel?
A választ előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Bestbuy játékok
- Windows 11
- Asztalos klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Medence topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged