- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
noterepair
tag
válasz
sladka_pani #14318 üzenetére
üdv ez részlet kérdése mert rá lehet arra tenni pár fajta csatit a régi helyett, nekem special, könnyebb a dolgom mert van több száz db hibás noti lapom és ha ilyen gondom van akkor arrol leforrasztom ami oda jó lenne, és fel forrasztom a másikra, abba a kis dugó gépben ha jol tudom tü vékony töltö való, és valóban minden 3. eepc szenved ilyen gondokkal, az a gond hogy látni kéne azt a gyöngyvirágot, mit lehetne a helyére paszintani, mert még lehet nekem is lenne helyette valami, sőt adnék is egyet csak már a csati méretére és helyzetére nem emlékszem,,
-
noterepair
tag
válasz
Wind-Storm #14339 üzenetére
ha ezt hamarabb tudom ma is voltam náluk , ezért azért még meg is tudtam volna kérdezni tölük személyesen, minden másnap járkálok oda és a lomex -ba is,. bár smd cuccok miatt inkább a lomex szokott a gyakoribb lenni nálam mert náluk tuti van az ami nekem kell, a tv-video-lcd monitor stb pedig tipikus HQ video mert ők meg csak ilyeneket tartanak,.
-
noterepair
tag
válasz
Wind-Storm #14337 üzenetére
üdv, próbáld meg a hq elektronika nekik kell hogy legyen, vagy esetleg még a lomex nekik is vannak ilyenek, legalább is régen volt az biztos, a hq elektronika szinte100% hogy tart ilyet, remélem tudtam segíteni,.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest