- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amiket rádugsz is ARGB sek (3 tűs) vagy még a régi 4 (tűs)
Ha minden kötél szakad akkor vegyél egy Y elosztót (ami egyből csinál 3-4-5 öt ízlés szerint) és a fentiről dugd rá őket. -
válasz
ricshard444 #21979 üzenetére
Lehet full baromság de ha jól tudom m2 ssd foglalatból lehet pcie csatlakozót varázsolni esetleg átalakítóval hangkártyához elég lehet.
Ilyesmire gondolok [link]
Persze kell neki majd külső táp is gondolomVagy csak simán pci e riser kábel csak nem vga t teszel bele hanem sound card ot.
-
válasz
razorbenke92 #21977 üzenetére
Budaörsi Auchan vagy melyik ?
Megnézem akkor. -
Sima male-female ARGB hosszabbítót hol lehetne venni van valakinek ötlete, csak mindenféle elosztót találok (mondjuk 40 cm legalább) ?
-
Remélem nem lesz nagyon off kérdés.
Tehát adott egy Cooler Master Storm Stryker ház aminek a plexi oldallapja természetesen 0.5 mp alatt összekarcolódott, sima portorlestől is.
Nem vészes nyilván de engem zavart.
25 euróért tudtam volna rendelni újat amit további 25 euróért ki is hoztak volna.Szóval inkább elvittem üvegeshez aki rakott bele rendes üveget 3000 Ft. ért.
A plexi ilyen kis pöckökkel volt rögzítve (legalább 10 darab).
Na most ezeket nem tudom visszadugni mert ugye az üveget nem lehet kifúrni mert rögtön törik meg vastagabb is mint a plexi volt.De most szegény oldallap nagyon csupasz így meg ugye ott maradtak a lyukak is ami nem túl esztétikus.
Tanácsot szeretnek kerni, hogy a levágom/fűrészelem a kis pöcköket és pillanatragasztóval odaragasztom (ha egyáltalán odaragad) módszeren kívül mi jöhet meg számításba?
Esetleg kapni ilyet öntapadós formában pl amit csak rá kéne ragasztanom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hegesztés topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged