- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Banzin tanbá
csendes tag
válasz
Undoroid #6630 üzenetére
Üdv!
Bizony a tápját is megörökölte. A francnak sem volt kedve még a tápot is szerelni. Na ma kipróbálom, hogy a másik táppal jó lesz-e.
Nem nagyon hiszem, hogy jó lesz, mert ua. a codegen táp csak 100 wattal több. (Legalább van rajta kapcsoló gomb.)
Ez szerintem valami alalapi mizéria lesz. (Mostanában utálom az alaplapokat, meg ők is engem.)
Egy kérdés még így a végére:
A power gombot és a reset gombot ráköthetem akárhogy? Vagy szigorúan a + - felállást kell követnem? Elméletileg az csak egy pillanat kapcsoló, amit ha benyomok zárom az áramkört és kész. A + - felállásnál nem sok szerepet játszik, mint egy sima villásdugó, amit akárhogy bedughatok egy konnektorba. A fekete kábel a föld, tehát az lesz a minuszos? -
Banzin tanbá
csendes tag
Üdvözlet!
Lenne itt nekem egy igen furcsa problémám. A topik címéből gondoltam ez ide is vág.
Íme:
A gondom ott kezdődik, hogy a számítógépet nem tudom kikapcsolni. Gép bekapcs, működik, leállítás (sablon szöveg "A Windows leáll") a gép kikapcsolna, de nem tud. A fények továbbégnek és a ventik is mennek tovább, majd öt-tíz mp múlva elindul a boot folyamat. Csak úgy tudom kikapcsolni, hogy kihúzom a tápkábelt.
A gép egy réggebbi konfig, ami egy régi házat kapot meg. A régi házban a power gomb simán működött, és a régi géppel sem volt semmi baj.Valami ötlet, hogy mi lehet? Gondoltam biosra, de már kiokosítottak, hogy nem valószínű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Death Stranding (PC)
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1 humoros
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged