- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkrisi
senior tag
Sziasztok!
Nem rég szóbahoztam egy kis "hülyeséget" , de nekem nagyon megtetszett, és meg akartam csinálni itthon magamnak! De aztán nem jártam túl sok sikerrel..
Ezért kérem a segítségeteket!!A videón van egy fajta áramkör, amire ha jól látom akkor van egy adapter kötve, gondolom az gondosokodik arról h egyenletes erősséggel villogjon kis és nagy hangerőn egyaránt! Na már most én nem tudtam megcsinálni azt a lapot, nem tudom miért, de nekem valahogy nem akart összejönni úgy h rendesen működjön!
Tudnátok ebben segíteni?
u.i.: A videónak van egy második része "parte 2" néven ott mebutatja, működés alatt!
-
kkrisi
senior tag
köszi szépen a segítséget! akkor lényegébe itt lesz egy erősítő meg ellenállás és led kell hozzá? mert akartam is mondani, hogy kerestem ehez hasonló dolgokat, de nem igen találtam így építve, szerintem állhatok neki, csak az alkatrészeket kééne jó minőségből beszerezni
-
kkrisi
senior tag
Sziasztok!
Itt egy video, amit szeretnék megcsinálni, de....Vannak itthon ledjeim, amiknek a kezdőfesz az 2.2 és rákötöttem a hangfalkábelekre és azt tapasztaltam, hogy csak akkor kezdenek el vilogni, mikor nagyobb kakaót adok a hangfalnak, tehát alacsony hangerőn nem villognak, nyílván azért, mert akkor éri el a kezdőfeszt! Na már most nekem az lenne a célom, hogy alacsony hangerőn is ugyan úgy villogjon, mit nagy hangerőn, bár nagy hangeőre is oda kééne vhogy figyelni, mert ha feljebbtekerem esetleg max-ra akkor elhal a led mert már sokat kap!
Én egy kivezérlésjelzőt mondanék, hogy azzal meg lehtne oldani, de nem tudom azért kérdezlek titeket, hogyan tudnám megoldani?
Meg a videon lehet h nem látszik, de szerintem biztos hogy kell lenni ott is vmi hasonlónak, hacsak azok nem vmi speckó ledek!
-
kkrisi
senior tag
Hello!
Meg tudná nekem vki mondani h meg lehetene oldani egy kapcsolóval a vezérlő fényének ki/be kapcsolását?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- BestBuy ruhás topik
- Gyúrósok ide!
- Brave
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest