- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
A kapcsolás amit a srác használ feltehetően földelt kollektoros bipoláris tranzisztoros erősítő kapcsolás lehetett.
Bár a kép elég rossz, de a szimmetria felfedezhető benne, és a két bc182-re hajazó tranzisztor is.
Próbáld meg ezt: [link], vagy ezt: [link]Bár én mint már mondtam, egy nem invertáló, negatívan visszacsatolt műveleti erősítős kapcsolást használnék: [link]
a legolcsóbb uA741-es műveleti erősítővel.Természetesen, nem szabad a ledek munkapont beállításáról sem megfeledkezd, ehhez itt találsz egy kalkulátort: [link]
-
Kvazár
őstag
Moha21 keresése is jó!
Nekem ez pl tetszik: [link]
Urbánnál, viszont: termékeink->egységcsomagok->fénytechnika:
-Rádiótechnika Évkönyv 1992 Mono kivezérlésjelző 12 LED-esNagyon esetleg: Rádiótechnika 2001/03 Intelligens sztereó kivezérlésmérő
Azok az OFF-os dolgok azok az újságok/évkönyvek, melyekben publikálva lettek. Ha egységcsomagot veszel akkor egyben megkapsz mindent. Igaz, nem össze szerelve.
-
Kvazár
őstag
Hát ez hatalmas!!Sőt! Az lenne a kemény, ha vennél egy ledes kivezérlés jelzőt, vagy fényorgonát, és azt alakítanád át.
Ilyenek kapcsolását megtalálod a neten, meg a Hobbi Elektronika is foglalkozott ilyenekkel.De komplett egységcsomagot vehetsz az Urbán Elektronika KFT-nél, de a Lomex-ben is mintha láttam volna.
De ilyen egyszerű kis kapcsolásokat a Conrad Electronic-nál is lehet kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest