- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mobildeck
tag
hi, lenne egy noob kérdésem!
fater odaadta a gépét h nézzem meg mi a baja csak nem adott hozzá tápkábelt.
a kérdés egyszerű: bármilyen más tápkábel jó lesz hozzá? -
Mobildeck
tag
sziasztok! remélem tudtok segíteni.. még december környékén vásároltam egy enermax liberty 400 wattos tápot egy teljesen új géppel együtt.
a probléma az hogy a kicsike serceg. olyan mint amikor az lámpaégő serceg, zúg vagy hasonló..
bármi 5let? -
Mobildeck
tag
segítsetek légyszzíí!!!!
tegnap este összeraktam az első sajátkezűleg épített gépemet, namost az áramba kötni már nem mertem. nem félek semmitől csak az áramtól. de attól nagyon. tehát csak az lenne a kérdésem most így hirtelen, hogy például az alaplapomon(gigabyte p35-ds3r) 24pines csati van, viszont a tápból (enermax liberty 400w) jön egy 20as meg egy 4es, amit egymás mellé lehet illeszteni mert direkt úgy van megcsinálva, de az alaplapon azt írja a manual, hogy csak ha 2x12es csatim van akkor használjam a csatit. namost én már nem tudom hogy hogy dugjam bele. voltak itt srácok aki már segítettek és rendesek voltak, de azóta elolvastam még 100szor a leírást éshát elbizonytalanodtam... ha tudtok kérlek segítsetek..
-
Mobildeck
tag
sziasztok,
azt szeretném megkérdezni, hogy van egy régebbi gépem, amibe szeretnék egy vagy esetleg két darab neoncsövet rakni, (most vágtam ki az oldalát, plexit rá aztán most jól nézne ki) és nem tudom hogy milyen igényei vannak egy ilyen neoncsőnek, értem itt hogy a tápból kell e neki valami, vagy csak valahova az alaplapba kell bedugni.. ilyesmi. meg persze hogy mire kell odafigyelni egy neoncső beszerelésekor.(egyébként 300w-os tápom van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- REpont és hulladékgazdálkodás
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest