- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Kösz, ez már jobb, de még olcsóbb lenne, ha valahol tudnék venni egy nagy darab szivacsot, mert miért fizessek azért, hogy valaki kivág belőle egy darabot, a postának meg, hogy elhozza? Nem túl költségkímélő megoldás.
Az meg, hogy nem csökkenti a ventik teljesítményét, nagy kamu, hiszen ha csak egy hajszálat a levegő útjába teszel, már akkor is kisebb lesz a légszállítás.
-
katt777
félisten
Szasztok!
Nem tudom, jó helyen kérdezem-e, azt szeretném tudni, hol lehet olyan vékony, ritkás szivacsot kapni, amelyet porszűrőkben használnak. Most harisnya van körben a gépemben, ahol kell, de a szivacs sztem jobb lenne. -
katt777
félisten
Hi! Lehet, hogy ez nem pont ide való, de a vonatkozó topic elég ritkán látogatott:
Olvastam, hogy sok szünetmentes megakadályozza, hogy a táp megfelelő áramot vegyen fel, ezért azt kérdem, hogy a tápomhoz pontosan milyen tulajdonságokkal rendelkező szünetmentest kellene vennem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xbox Series X|S
- Milyen program, ami...?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Linux kezdőknek
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest