- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
moha21
veterán
válasz
csabyka666 #12105 üzenetére
-
Kvazár
őstag
válasz
csabyka666 #10070 üzenetére
Szerintem, jó így! (Ha tévedek, akkor bocsi.
)
-
rlazol
veterán
válasz
csabyka666 #9860 üzenetére
szerintem próbálj meg gyártói oldalon supportot keresni, +1V az + 20%, el fog szállani tőle. Esetleg szedd szét és hagyd száradni egy kicsit.
-
Kvazár
őstag
válasz
csabyka666 #9860 üzenetére
Elég sanszos, hogy az meg kösssssssssssssssszöni.
Viszont most sem megy, tehát mit veszíthetsz!Mondjuk én attól még nem tenném.
-
Kvazár
őstag
válasz
csabyka666 #9858 üzenetére
Nem igazán!
Csak egy ötlet:
Hol tartottad? Nadrág zsebedben, közel a tested melegéhez, vagy messze tőled táskában, kabátzsebben?
Megmondom miért kérdezem:
Egy ismerősömnek úgy ment tönkre a mobilja, hogy aktatáskában tartotta és amikor kint volt sokáig, az lehűlt nagyon, majd amikor bement a melegbe, akkor a pára kicsapódott rá és rövidzárlatos lett. Szervizben meg elhajtották, hogy "látszanak benne a beázás nyomok, tehát megúsztatta ezért ment tönkre".
De, csak 1 ötlet. -
shtml
őstag
válasz
csabyka666 #6204 üzenetére
Ahhoz szét kellene szedni az invertert és belenyúlni a kapcsolásba, ezzel bizonyos határok között lehet dimmelni a fénycsövet. Persze szükség van némi elektronikai ismeretekre ahhoz, hogy tudd, hova kell nyúlni.
Ennél sokkal egyszerűbb, ha szürke fóliát tekersz a fénycsőre, ami elnyeli a fény egy részét.
-
FuckeR19
senior tag
válasz
csabyka666 #6206 üzenetére
Például azért mert úgy alakítottam át előlapom hogy potik + kapcsolók vannak rajta és nem szeretném hogy a tekergetés + ilyenek miatt kicsit is veszítene a fényéből. És nekem az is fontos hogy az oldalán se jöjjön le. Akriltól nem lesz olyan sima a felület.
-
FuckeR19
senior tag
válasz
csabyka666 #6203 üzenetére
Énis fújtam már akrillal de nem valami fényes és kopásálló...
-
FuckeR19
senior tag
válasz
csabyka666 #6194 üzenetére
Revoltec hideg katód fénycsövekről van szó? Kérdésed engem is érdekel mert hasonló gondom van, igaz engem nem zavar annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 24 Hours of Le Mans
- Tőzsde és gazdaság
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Könyvajánló
- Hálózati / IP kamera
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged