- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
#56573440 #19042 üzenetére
Alapvetően simán mehet, de...?
Fölösleges?
Eldobni nem akarom, eladni nem nagyon lehet szerintem. Az is lehet, hogy sima 120-as vagy 140-es ventiket teszek majd az átkalapált gépházba, de nem zárkózom el a Delta ventijétől sem, ha már egyszer van és megoldható két nyisszantás és négy forrasztás után.
Tehát piros+fekete -> molex, sárga+kék -> alaplapi négy pin. -
Pubszon
veterán
válasz
#56573440 #4892 üzenetére
Az eggyiken csak egy 92-es venti van ami a procit hűti, és az nem is melegszik.
Azért vettem 2wattos ellenállásokat hogy ha berakom a poti elé, ne kapjon 12V-ot csak kb 9-10-et és akkor nem melegszik majd annyira. Ugy se akarom bőgetni 10V-tól nagyobb fesszel.pyrohun: Ez a rács sztem jó lenne rá.
-
Pubszon
veterán
válasz
#56573440 #4883 üzenetére
A két venti összesen 5.5Watt-ot fogyaszt
És ha le van tekerve minimumra a poti akkor keményen melegedik.
De a másik poti, amire 2 120-as venti van kötve az közel se melegedik annyira mert kisebb teljesítményüek.
A te 80-as ventieid biztos még kisebb teljesítményü, azért nem melegszik. -
Psych0
őstag
válasz
#56573440 #4883 üzenetére
bocsánat
én beszólás helyett próbálok segíteni... fentebb írták, hogy forró a poti függetlenül attól, hogy a kandóra jársz, vagy sem. és két 0.23A-es ventinél párhuzamosan 6Voltra leszabályozva a potin 1,38W disszipálódik. ezért kell az előtétellenállás, hogy az vigye a zömét, hamár sose használják maxon.mégegyszer bocsánat. nem akartam háborgatni a lelkivilágod
-
törölt tag
válasz
#56573440 #4498 üzenetére
Nem mindig a pontosság, hanem a kinézet a lényeg
Egy analóg műszer mellett, ami egy körülbelüli adatot mutat, egy jó szoftveres ventivezérlés, egyértelműen kell.
De ha valaki egy steampunk stílust épít, ott nincs helye az LCD kijelzőnknek.
nekem is van alfanumerikus, és pontmátrixos is, de mióta nincs LPT port a gépemen, azóta nem játszottam velük, PCI-os LPT kártyát pedig még nem vettem. De jó móka mindegyik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Renault, Dacia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest