- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- uleFone Power
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Hy

Nemtod véletlenül,hogy az UV neoncsövek a számítógépekben ugyanakkora feszről mennek,mint a spirálneonok,amik az IDE kábeleken vannak?
Valszeg az inverter volt a ludas nálam és a dupla UV csöves neon készletemnek az invertere meglepően nagy és gondoltam rákötöm,de sajna nemtom a spirál neon fesz értékét....
Tudsz ebben segíteni?
THX előre is
-
Batman2
addikt
Szevasz
Előfordulhat tényleg, hogy olyan ezkozök egy ágon, melyek külömböző impulzusokat hoznap létre, vagy szaggatják kül. módon a tápfeszültséget egymást is zavarják, mivel sajátos zavarjeleket okoznak a tápellátásban. Esetleg egy ferrites fazékmag és a tápfeszültség mindkét agának ezen átvezetése tekercs formájában, tehát egy zavarszűrő létrehozása segíthet a dolgon, de ilyen leírásokat lehet is lelni az interneten, vagy venni készen boltban.A zavarszűrők utána pufferkondenzátor sem lehet még rossz megoldás.
Üdv.: -
zottty
aktív tag
Nem igazán értem a kérdésedet..
Modderguy: te kicsit félreértelmezted a modding szót. az szépítés a plexi meg ilyenek. de ha már gravírozol bele vagy akármi na az már kicsit modding. Te amugy hány éves vagy?szerintem először olvass (www.radikalmod.hu és ezt a fórumot) utána majd kérdezz!Nem jó elcseszni a gépedet..
Plexizni én is fogok winyót..egyébként nem 4GB-s WD-t áldoztak fel hanem 6.4GB-s WD-t
én egy 200MB körülivel fogok próbálkozni..nem lehet olyan nehéz..leszedem a tetejét rögtön beleteszem egy zacskóba..
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

én egy 200MB körülivel fogok próbálkozni..nem lehet olyan nehéz..leszedem a tetejét rögtön beleteszem egy zacskóba..