- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Értem. Köszönöm a segítséget.
Akkor a 2 inverterem végleg kifingott, vagy meg lehet szerelni valahogy?
Ugyanis az egyiket szétszedtem, és az áramkörön láttam valamit, ami hasonlít egy biztosítékhoz (hosszúkás üvegcső, benne fut egy szál, ami elszakadt), ha azt kiiktatnám, és forrasztással összekötném a két végét, az okozhat problémát?
-
bogingrol
aktív tag
...persze, a led mukszik rendesen ami a patas meghajtokat illeti, szal nem ott a gond, valami miatt valszeg a sata controllrer nem ''ledvillogtatos''fajta, csak gondoltam hatha meg lehet oldani, mert ugye a led activityt a regi (80 es 40 eres kabelekre gondolok) szabvanyon ''meg lehetett csapolni'' itt viszont barmilyen semat neztem a sata-nal szo sincs HD led activity pinekrol....csak hat valamilyen uton modon csak a hdd pittyegteti a rohadt ledet (gondolom en ) de akkor hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest