- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
llacee
őstag
Seasonic Focus táp egyes kábelei rövidek, vagy túl hosszúak, ráadásul harisnyázni is szeretném.
Elsőnek PCI-E <-> PSU, MOLEX 4pin <-> PSU között szeretnék egyedi méretet készíteni.
Eddig úgy láttam awg18 az ajánlott, de ha jó a sima villanyszerelő boltos 0,75-ös sodort réz, akkor tökéletes, mert árban sokkal jobb.
A 0,1mm2 már azért problémás, mert az elvileg awg17, a csatlakozóm awg18-asig van.
Akkor kipróbálom, köszönöm -
Oxydavid
csendes tag
Továbbra is azt szeretném kideríteni, hogy még működhet megfelelően egy HUE2-re kötve vagy sem? Már csak a kíváncsiság miatt jó lenne látni mit produkál egy HUE2 vezérlőn, működik rendesen vagy ennyi volt neki.
Amiért hülye voltam az más kérdés...2 órát szenvedtem, melegben, izzadva mire beszereltem, hogy minden elférjen a kábelek megfelelően fussanak és utána néztem meg a leiratot, hogy mit is kezdjek az OUT csatlakozóval... sok okos megoldás létezik problémák áthidalására, nyilván a kevés háttér információ birtokában hirtelen döntést hoztam.
A csatlakozó pedig valóban rámegy az alaplapi rgb vezérlőre, így gondoltam próba szerencse.
Az rgb vezérlés és kialakítás tudománya eddig nem volt a repertoáromban.
Később már okosabb az ember, ha utána néz, de ha rendelsz egy webshopból 50 féle ventilátor közül és ott semmit nem írnak róla, hogy mi kell hozzá, milyen vezérlő akkor nem is gondolom, hogy kell hozzá.
Remélem más tanul majd az esetemből.
-
imibogyo
veterán
Szerintem a legesztétikusabb megoldás, ha magából a ház anyagából oldod meg a felfogatást, az utólagos panelek elmennek látványra, de azért a házba bevágott venti/radi sokkal jobban mutat (szigorűan szerintem!!!).
Ha mégis ilyesmi panelek mellett döntesz, akkor külföldről érdemes nézelődni, ott alapvetően olcsóbb. Itthon radiátor rácsként találhatsz pár boltban (de a legtöbb helyen elfogyott), vagy külföldi oldalakon radiator grill-ként, vagy fan grill-ként biztosan találsz jó párat. Vagy még kereshetsz a közelben 3d nyomtatóst is, egy nagyobb géppel nem lehetetlen a 280-as burkolat kinyomtatása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
- Nintendo Switch 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest