Hirdetés
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Kimaxolja az üzemidőt a következő Amazfit
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Még szakközépben volt egy haverom (2002), aki két AT-s tápot szerelt össze 1 dobozba, és azokat relével kötötte össze. És azt hiszem neki működött.
(PC-t hajtott vele.)A két tápot én is jó ötletek tartom, de nem a teljesítmény növelése miatt, hanem a rendundancia miatt lenne jó. Ezt viszont eddig csak szerverekben láttam. Természetesen kéne még egy olyan eszköz is ami a két táp közül választ, és még mérje a rajta átfolyó tápszintek hullámosságát is.

Mert ugye nem csak az a baja lehet egy táppal, hogy 5 V helyett 7 V-ot ad, hanem az is, ha a 5 V +/-50 mV helyett, 5 V+/-1 V-ot ad. (Most arra nem is térnék ki, ha 500 W helyett csak 200 W-ot képes leadni.) -
KeNTaGoN
tag
Udv.
Zohan: En szivesen segitek forrasztas temaban. Ezen a teren viszonylag nagy gyakorlatom van. Lasd: [link]
Bar ilyen billentyuzetet meg nem berheltem, de szerintem nem jelenthet gondot.mclaren777: A festes nem okoz semmi bajt.
A csavaroknal, illeszteseknel, ha akarnank sem lehetne teljesen megoldani a szigetelest fem burkolat eseteben. Szal ott a teljes szerkezet szepen megkapja a foldpontot. Az a vekony festeg reteg nem sokat jelent, plane hogy ugyis azonnal lepattogzik.Nallunk a gepet ellato konnektor regebben nem volt foldelve. Az egy dolog, hogy a haz csipett, de ha a telomat feldugtam usb-n, akkor az szabalyosan razott. (szalcsiszolt aluminium boritas hatranya)
50V koruli feszultseget mertem rajta, amit en mar nem szivesen fogdosok... Szal fontos dolog a fold, mer a kosza fazis szemet tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(PC-t hajtott vele.)

Még csak nem is SMD LED-ek.