- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem lesz iPhone 19
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
válasz
Vénchopper
üzenetére
Én is ezzel szórakoztam, de feladtam. Nálam lehet konfigurálni a csatlakozókat az integrált hangkari driveréből. Beállítottam hogy az oldalsó hangszórók kimenete, amit nem használok legyen normál front kimenet. Sikerült ugyanazt a jelet kapnom amit a másik(eredeti) kimeneten is kapok, de szarabb hangminőséggel. Pontosabban basszus nélkül szinte. Nem tudtam jobban megoldani. Ha valakinek van valami jobb ötlete engem is érdekel!
-
törölt tag
válasz
Vénchopper
üzenetére
Ha az alaplap támogatja, akkor lehet. Pl. az IP35 lap tudja ezt. A HD audio managerben ott van külön a front mic, és front out (green) pár katt, és kikapcs a 7.1, és csak a front kimenet él.
Ha pedg a füles kábele rövid, hosszabbítókábel kapható. kettőt véve a mic kábelhez is jó.
Ha a kivezetés, és az alaplap közötti kábel rövid, akkor csak simán a megfelelő vezetékeket kell toldani. Egy régi gépből bontott vezeték is tökéletes erre a célra. A lényeg, hogy a megfelelő tüskére a megfelelő vezeték kerüljön. -
Zalaymate
senior tag
válasz
Vénchopper
üzenetére
Nem. Legalábbis nem úgy, amivel én mondtam.
Az így néz ki: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő