- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Ne bajlódj a relékkel:
Egy kicsit költségesebb, de hidd el, imádni fogod! Én is az a barkácsolós fajta vagyok, de rávettem magam, hogy kipróbáljam. Utánaszámolva árban ugyanis nem jöttem volna ki jobban, ha hasonlóan gyári minőséget akarok elérni.
Ha van fázisod is, és nullád is a villanykapcsolóknál: Sonoff T1 RF
Ha nincs fázisod, akkor a kapcsoló után/izzók elé: Sonoff RF
Előbbit a kapcsoló helyére tudod tenni, utóbbit a kapcsoló után/ lámpatestek előtt. Utóbbi esetben a fizikai kapcsolót felkapcsolva kell tartani, ha lekapcsolod értelemszerűen nem kap áramot a sonoff sem, így oda a varázs. Meg lehet tanítani nekik RF távirányítót (én vettem ilyeneket), de akár a kocsi távirányítóját is (nem mindet, a kontakt nélküli kulcsokét pl nem tudtam).
Gyakorlatilag mikor hazaérek és bezárom a kocsit a ház előtt, felkapcsolnak a lámpák. Mikor beérek, és benyitom az ajtót, akkor egy rf nyitásérzékelő lekapcsolja őket. Vissza irányba amikor megyek ki, és nyitom az ajtót, akkor lámpák fel, amikor kinyitom az autót, lámpák le. Mindezt wifi nélkül. Ha be lesz üzemelve a home-server, akkor még okosítok rajta (pl hogy nappal ugyan ezekre ne kapcsoljon
)minek?:S Wifisből és RGBW-ből ugyan nem próbáltam még ezeket, de távirányítós verziót sima RGB-set igen. Egy apró bajom volt vele össz-vissz: A klímát is kapcsolta a távirányítón a kikapcs gomb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)