Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
válasz
ZeUS2140
üzenetére
Nem is sejted, mennyire telitalálat a mátrixos megjegyzésed: az bizony mátrix. Billentyűzetmátrix. A gombok meg nem egyszerűen mikrokapcsolók, hanem ún. Hall elemek, vagy Hall érzékelők, ahogy tetszik... mindenesetre nem vagyok benne biztos, hogy az adott gombbal párhuzamosan kötött mikrokapcsoló jelét ugyanúgy veszi a billentyűzetvezérlő mikrokontrollere, mint a Hall elemtől érkező jelet. Még nem próbáltam mindjuk, de lélekben készülj fel rá, hogy ha jól is forrasztottad a cókmókot a bill.fólia vezető(szén, mittoménmi)rétegére (ami közel lehetetlen), akkor sem fog menni a szekér. Ha ragaszkodsz a barkácshoz, akkor mindenképpen fémre (nyáklemez) próbálkozzál.
Mi a manóü az a nagyon sürge és fontos feladat, ha nem vagyok indiszkrét (hátha van más megoldás..)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi