Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Gear S3 - második kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wind-Storm
őstag
válasz
slashing
üzenetére
Teljesen valószínűtlen, hogy lenne benne érzékelő.
Én a te helyedben hozzá sem nyúlnék, nem véletlenül tettek bele olyan légszállítású ventit ami benne van.Ezt a molexes dolgot meg nem tudom hogy gondoltad ha forrasztva van a venti, ez esetben felejtős, hogy rádugnád ott bármire is.
Erre valami jó házi megoldást tudtok azton kívül hogy 5-10e forintos blankolót vegyek.
Fogsz egy nyomorult forrasztópákát és körbeolvasztod rajta a szigetelést, majd lehúzod.
(#12671) Ł-IceRocK-Ł
Leszeded a hátuljáról a matricát, ezután leszeded a tengely végén lévő műanyag gyűrűt amitől aztán kijön az egész lapátkerék a csapágytengellyel együtt, ezután láthatóvá válik a nyák, a tekercsek stb. Aztán sok sikert...
Na megelőztek...
-
nzozz
aktív tag
válasz
slashing
üzenetére
Üdv!
Nem valószínű, hogy van benne "venti felügyelet", inkább az alkatrészek hőmérsékletét figyeli a táp. De egyszerű, ha kiszereled a ventit és kiderül. De szerintem nyugodtan kicserélheted a ventilátort (feltéve hogy nincs már rá garancia, mert a táp megbontása garanciavesztéssel jár).
Ha nem akarsz blankoló fogót venni, akkor egész egyszerűen meg kell tanulni késsel/szikével kábelt csupaszítani...Ł-IceRocK-Ł: leszeded a matricát, alatt lesz egy kis dugó, azt kihúzod (fogó/csavarhúzó), az alatt lesz a venti tengelye egy seeger gyűrűvel, azt a gyűrűt óvatosan leveszed a tengelyről (szintén csavarhúzó/fogó) akkor szerintem szétjön a venti.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I15,6" FHD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest