- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
Köszi Srácok.
Jah tudom óvatosan késel vagy bármivel szoktam én is de ez olyan rohadt vékony kis szar... Több ezer kábelt saruztam már össze de az ilyen rohadt vékonyak mindig macerás dolgok csak gondoltam hátha van valakinek valami spéci házimegoldása...
Wind-Storm
Van egy molex toldó amit rárak az ember a kábel végére abba meg bele lehet dugni teszem azt a cd-rom-ba. csak jön ki belőle két ér amire rá lehet dugni a venti csatlakozót is. Ez helyettesítené a forrasztásos macerát mert így csak le kell vágni a ventit az újjat meg erre rá lehet dugni.
A légszállítású venti hát oké nyílván van benne igazság de a 150w-os táp nagyon maximum 30-35 %-on megy, ha kap egy kicsit lassabb ventit akkor még nem lesz annyira meleg hogy meghaljon...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Nintendo Switch
- Milyen notebookot vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest