- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nzozz
aktív tag
Már 2 -en mondjuk...
Érdemes a vaterán szétnézni, van mindenféle színben ill. RGB verzióban is, (ahhoz nyilván kell egy kis szabályzó elektronika), többféle erősségben, ollóval vágható, szépen el lehet rejteni, stb stb. Úgy mondom, mintha bármi anyagi érdekem lenne ez kapcsolatban, pedig nincs, csak nagyon tetszik.
(bár azzal azért rosszul jártam, hogy hangulatvilágítást akartam a konyhába, de a kék ledszalagnak olyan UV -s fény volt, hogy a célra teljesen alkalmatlanná vált, viszont a 3m -ből levágtam 0,5m -t és az nagyon jól világít havernak az M59 -es házában)
Jah és van amit jobb egyszerűen elintézni, homemade ide vagy oda...ennél jobb alternatíva nem igen van jelen esetben (és nem drága).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest