Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lompos48
nagyúr
válasz
Scaevola
üzenetére
csak a fázis a radiátorokban... erre gondolsz?
Igen, és mindenen, ami oda van kötve. Ezzel nem is lenne baj, lehet hintázni a magasfeszültségű távvezetéken is, csak ne találkozz egy más (esetleg föld) potenciálon levő valamivel.
Elméletileg a hálózati feszültség nem ráz, nyugodtan próbáld ki... szigeteld magad s nem lesz bajod.
Tudod, tudom, mégsem próbálja ki egyikünk sem.Én szoktam - nem élvezetből
- feszültség alatt dolgozni. Csak kell tudni a módját.az elektromos művek köteles földelést biztosítani...
Nem tudom pontosan a kötelezettségek határait, de egy dolog biztos, amikor egy építménybe bevezetik a villamos hálózatot, a főtáblában a földvezeték jelen van, és onnan osztódik a fogyasztók felé (ez már a tulaj dolga). Ezzel nem lehet viccelni.
-
moha21
veterán
válasz
Scaevola
üzenetére
"Elméletileg a hálózati feszültség nem ráz, nyugodtan próbáld ki..."
Mégis elég sokan halnak meg benne.
Százalékosan csökken az esély attól függően, hogy merre megy az áram az ember testében és hogy mondjuk száraz -e a keze, esetleg vastagabb a bőre, de ez más dolog.Azt azért ne várd, hogy a szobába behúzzák a kábelt mindenhova, ha jól tudom erre nem kötelesek ezt saját zsebből kell állni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- feszültség alatt dolgozni. Csak kell tudni a módját.
Százalékosan csökken az esély attól függően, hogy merre megy az áram az ember testében és hogy mondjuk száraz -e a keze, esetleg vastagabb a bőre, de ez más dolog.