- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
GraphX
csendes tag
Szia!
Köszi a tippet.. végül én is erre jutottam, mert computermode-ban sem volt tüske hozzá.
Pont ma mentem el egy ilyen boltba.. vettem is hasonló csatlakozót plusz zsugorcsövet... egy picit azért faragni kellett rajta, de most tökéletes.
Persze az előlapi vezérlő garija most csípőből ugrott -
Gyula84
veterán
Az a levágott valószínű, hogy a 110v-os kivezetés tehát onnan megy tovább egy 110v-os megint és abban lehet a hő biztosíték, mert ugye azzal és a levágottal nincs ellenállás? Pedig, ha ez a gond, akkor én is csak azt tudom mondani, hogy bontsad le szépen azt a részt szerintem először abba fogsz botlani. Megkérdezted hobbielektronikán ? mert akartam ajánlani
-
Pukkancs
aktív tag
A kondik gyárilag 105C-osak, de cserélgetni nem fogom őket, mert olyat nem tudok ráhegeszteni.
A modem pedig 12V-os, csak attól félek, hogy ekkora feszen hangos lenne a kis venti. Ha az érzésem beigazolódik, akkor mekkora ellenállásokkal érdemes próbálkozni a lehalkításra? -
Hequila
őstag
Én arra gondoltam, hogy melegítéssel a megrepedt lakk összeolvad, így nem kell megbontani a trafót. Már csak az a kérdés, hogy ez működhet-e, illetve mivel lehet normálisan kivitelezni (hány °C lehet a lakk olvadáspontja)?
Valami szaki járhatna már erre, hogy megmondja a frankót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest