- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garmacor
aktív tag
Igen.
A ******* megkert segitsem oket ki TT cumokkal mert nem tudnak kiallitani igy kozos standunk volt a fele kiallitott cumo enyem volt, de a helyszinen ez nem derult ki ...
''Elfelejtettek'' kitenni a tablam es a ropianyagom. Azaz azt allitottak kitettek de kideritettem nem tortent meg.
Fonnvoltam a plafonon, es ugy elment a kedvem megneztem melyik gep lesz a dijazottam es eltuntem a felesegemmel egyutt.
Pedig erdekelt volna reszletesen minden ami ottvolt ugy keszultem egesz nap ottleszek.
Flatcoke mondta is nem csodalkozna ha minden ajandekot amit felajanlottam elvittem volna ezekutan. De nem csinalok segget a szambol. Igy kb 150000 kidobott penzel szamolhatok, mert a celkozonseg nem tudta hol lehet megvenni a TT cumokat, mert senki nem tudta pedig kerdezoskodtek de ropianyag hianyaban... A rendezok csinaltak az utolso par orara egy A4 -es feliratot az elerhetosegemmel, ezuttal is koszike nekik.
Ennyi volt roviden
Nem szeretném, ha cégek közti vita alakulna itt ki, ezért töröltem a sérelmezett cégnevet /Parci/
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Könyvajánló
- Projektor topic
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
- Fujitsu ESPRIMO Q556/2 USDT,I5-7400T,8GB DDR4,256GB SSD,DVD,WIFI,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest