- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garmacor
aktív tag
Igen.
A ******* megkert segitsem oket ki TT cumokkal mert nem tudnak kiallitani igy kozos standunk volt a fele kiallitott cumo enyem volt, de a helyszinen ez nem derult ki ...
''Elfelejtettek'' kitenni a tablam es a ropianyagom. Azaz azt allitottak kitettek de kideritettem nem tortent meg.
Fonnvoltam a plafonon, es ugy elment a kedvem megneztem melyik gep lesz a dijazottam es eltuntem a felesegemmel egyutt.
Pedig erdekelt volna reszletesen minden ami ottvolt ugy keszultem egesz nap ottleszek.
Flatcoke mondta is nem csodalkozna ha minden ajandekot amit felajanlottam elvittem volna ezekutan. De nem csinalok segget a szambol. Igy kb 150000 kidobott penzel szamolhatok, mert a celkozonseg nem tudta hol lehet megvenni a TT cumokat, mert senki nem tudta pedig kerdezoskodtek de ropianyag hianyaban... A rendezok csinaltak az utolso par orara egy A4 -es feliratot az elerhetosegemmel, ezuttal is koszike nekik.
Ennyi volt roviden
Nem szeretném, ha cégek közti vita alakulna itt ki, ezért töröltem a sérelmezett cégnevet /Parci/
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest