Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- CES 2026: Kezemben a Razr Fold
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Aktív témák
-
Integra
titán
röviden a TRÉMOBIL-ról és az ''arculatváltásról''
az egész kb 7 milliárd forintot emésztett fel.
ez a pénz a MI pénzünkből van, mielőtt bárki is bármit gondolna. a sok gagyi reklám és telefonakció szintén bevan építve a telefon díjainkba.
namost.
aki mobiltelefonál, azt tudja hogy milyen szolgáltatók vannak és utánanéz hogy mit szeretne venni és milyen csomagot használni.
kvázi a sok szájba.... reklámjuk felesleges.
én nem akarom hogy az én telefonelőfizetésemben csicsás elmebeteg agresszív ciklámen vagy milyen szinű boltok átépítése szerepeljen, hogy a sugár andrás 1/1 oldalas hirdetésekben sztárolja a westel európa díját és még sorolhatnám...
és valljuk be, egy nagy rakás szar a mobilhálózat úgy ahogy van.
és hiába a trémobil imázs, a rendszer ugyanaz, a cég ugyanaz, az eszközök ugyanazok. vagyis ugyanolyan gagyi szar az egész mint volt.
a mobilszolgáltatók meg 3 ésszerű tarifacsomag helyett csinálnak 20 átláthatlan lehúzósat és azt mondják hogy a mienk a legjobb.
''véletlenül'' egy perceket számláznak 5 másodpercért is. ''véletlenül'' mind a 3 szolgáltató ezt csinálja.
mindőségbeli különbség sincsen a három szolgáltató között, mert nagyon sok helyen mindhárom cégnek egy rendszeren megy az adatszolgáltatása.
szóval nekem ne csináljanak 7 milliárdos reklámot az én érdekemben... hol van itt az én érdekem ebben? mitől jobb nekem? sehol sem jobb, semmiben sem.
minden a régi. -
bitmad
aktív tag
válasz
Jam-Master J
üzenetére
Ez is igaz. Sajnos, sok mindenki ezek szerint dönt.
-
lesaux
veterán
Az új Westel-reklámnak SZVSZ a zenéje lett nagyon eltalálva. Mint annak idején a Pannonnak, a Hrutka Róbert meg Jamie Winchester-féle.
-
tomcs
őstag
t-westel mint IGENYES reklam? ehh...
ha mar igenyes reklam, pl az uj corolla, hogy ''ilyen nincs hogy ez nem indul'' vagy par amit meg a reklamos topikban emlitettem
de vazz ez a ''mindenki bugyirozsaszin frizbivel rohangal'' szvsz szimplan szanalmas. bar mobilszolgtol meg tenyleg nem sok igenyes reklamot lattam, talan a westel valasza a vodara volt egyedul olyan amire azt mondom hogy ert valamit. pannon bee olyan elfogadhato volt, de meg1x eljatszani ugyanazt mar kicsit otlettelensegre utal. mostansag talan pont a voda a legjobb az idiota matektanarral - de hangsulyozom csak a legjobb a 3 kozul, egyaltalan nem jo meg mindig ugy onmagaban, de ez is inkabb holtverseny a pannon fele ''tud ennel jobbat''-al -
Integra
titán
mocskos, kétszínű, sunyi szemét mind a három mobilszolgáltató, egy kurva nagy kartell az egész ahogy van.
szerintem ennyit érdemes megemlíteni róluk.
a reklámok csak parasztvakítás. -
carvelino
csendes tag
-
carvelino
csendes tag
Sziasztok!!! Gondoltam földobom ezt a topic-ot, mivel szerintem erdekes tema lehet. Kinek mi a véleménye??? Szerintem a t-mobil qrva jo, hatásos, de nem a szidásra épít, hanem a látványra. A vodafon annyira szánalmas, hogynem hiszem hogy pozitív képet fest. Ilyen mélyre süllyedni.... A pannon lehet hogy jo reklámokat csinál, de szerintem érdekteleneket, hogy nemigazan tudom felidézni öket
Leginkább a vodafonról alkotott véleményetek izgat: szerintetek ezek az aljas huzasok még benne lehetnek egy reklámban?!
:F
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- Elektromos autók - motorok
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Precision 5560 ,15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude 7430 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó egy Samsung Galaxy A55 5G 256GB/12GB RAM verzió, rózsaszin 1 évesen, mint az új, karcmentesen!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest