- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorlin
őstag
Na,az én megoldásom is hasonló.Csak még nem szántam rá magam hogy nekiessek kivágni az alját, félek hogy 'megcsavarnám' a műanyagot.
Az ellenállást is (egy egyszerű 6cm es kábel rajta egy 5vos ellenállással)a ventillátorhoz adták(az ellenálásból kettő kell).
Szerintem ha felszereleled a keresztartóra a ventillátort az ellenálásokkal,így hogy kivágtad az alját simán menni fog más (ház)ventillátor nélkül.
Ahhoz képest hogy mennyire le van szabályozva nagyon korrekten tolja a levegőt.
Érdemes kipróbálni,én nagyon allergiás vagyok a hangokra még a monitor ciripelése is zavar de azt kell mondjam,hogy ez tényleg hallhatatlan -
gorlin
őstag
mert így talán halkabb mint 5volton.(mega molexes átalakítom a zalmanon van
)
-
gorlin
őstag
Sziasztok!
Mivel sokat szenvedtem a mobilrack-em hangjával ezért leírom hogy hogy oldottam meg a problémát.
Elöször is ki kell hagyni egy helyet a mobilrack alatt .
A beépített rész( ami fixen van a gépben) aljára felszereltem két csavarral az összekötő műanyag részre egy ventillátort,ami elszívja a meleg levegőt a hdd alól.
A ventillátor egy 8cm-es zalman(900Ft) ,erre rákötöttem két 5v-os ellenállást.
Mivel én hosszabb ideig használom levettem a tetejét.így a levegő szabadon áramolhat felfelé,míg alóla a ventillátor szívja ki a levegőt.
Most tesztelgetem de úgy néz ki hatékonyabb mint az a kis süvítő szörnyeteg .
Hangja meg tényleg nincs.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest