Hirdetés
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
POC rádió vígan megy 2G-n...
-
mrots
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
A velemenyed tiszteletben tartasa mellett en megis inkabb a tenyeknek hiszek.
-
donjohnson
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
biztos vagy benne?
tedd a telefont 2g only módba és megjelenik egy E betű (Edge, a GPRS utáni technológia), az állapotjelző soron.
kb 5 percig tölt egy weboldalt, de ha kivárod, akkor betölti. -
Dave1984
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Na igen ebből lesz az hogy ott a kihasználatlan B20 a semmi közepén 50mbit es sebességgel,erre rá a B28 jó ha 1Mbit el

Hülye telefon meg persze a B28at preferáljaÖsszességében valahol nagyon morbid humora van a Yettelnek, hogy a Telekomosok vígan használják az ő B20 hálózatát megfelelő sebességgel,aki Yetteles az meg szívjon a sokkal lassabb B28al
És végül én nem vagyok sebesség fetisiszta,de annyit elvárok már 2025 ben egy mobilszolgáltatótol hogy ahol van 4G egy YouTube video ne akadjon már meg 1080P ben.
Többek közt ezért hagytam ott a korlátlan One csomagom ami havi 4000 volt és fizetek dupla annyit a Yettelnek. -
4Grider
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ötletelni lehet, de az N20-nak én egyelőre nem látom itthon létjogosultságát. Legyen előbb mindenütt N78/N1/N28.
-
Dave1984
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Így van, én nyugat Magyarországon lakom, szóval a Yettel a legjobb, legtöbb frekvenciával ellátva szinte mindenhol..
Hidd el lassabban fogy el 20mhz B20,mint 5Mhz B28
ez dühítő hogy ahol lenne megfelelő sebességgű lefedettségű B20 oda is rak a Yettel semmit se érő B28at.. Samsung A55 meg valamiért ahoz vonzódik
-
4Grider
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az N20 nem véletlenül nem elterjedt, talán csak Bulgáriában használják egész Európában. A 10 MHz sávszélesség ui. szintén hamar eldugítható.
-
donjohnson
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
vegyél egy samsung-ot. aktiváld a samsung band selection-t a telefonod szoftverében: [link]
pipáld be az összes frekvenciát, kivéve a B20-at és nézd meg úgy, hogy jobb lesz-e a sebesség. -
Dave1984
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Pont azért, valószínű a Telekom torony iránya jobban feléd néz.Amugy nem a térerő a legfontosabb,hanem hogy milyen sávot használ a telefon.
-
Dave1984
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Más a sugárzó iránya egyik ok lehet.
-
whbear
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Rendben, akkor nem szóltam.
-
whbear
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Tapasztalatom szerint a lokális VPN is lassít. Hasonlítsd össze azzal, hogy a beállítások - kapcsolatok - egyéb beállításoknál a privát DNS-nél megadod a NextDNS TLS címet és akkor rendszer szinten fogja használni VPN nélkül.
-
4Grider
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nincs olyan, hogy a vpn nem vesz el a sebességből és nem ad hozzá a csomagkéséshez, hiszen egy titkosított csatornába betereli a forgalmat, ráadásul legtöbbször a csatorna kimenete nem is Magyarországon van, vagy ha ott is van, nem egy felhasználó használja a vpn kiszolgálót, azaz többnyire erősen osztott erőforrás.
-
Dave1984
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ennyi lett

Nálad a VPN nem lassíthatja?
-
4Grider
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nálunk lakótelep legmagasabb házán van négy db AAU. 400-500 Mbps-nál többet nem mérek már jó ideje rajtuk és van optika. Valószínűleg kora hajnalban jobban teljesítenek, hiszen van arra az optikára bőven sok előfizető.
-
Zola007
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
nekem ugyanabban az épületben másik lépcsőházra (A és B) más árat számolt a hölgy az üzletben

vicces árképzésmondtam is neki hogy honnan a f...ból tudják majd hogy én a válaszfalnak melyik oldalán teszem le a routert?
-
winbox
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Mivel pirossal van a pont, azt jelenti, hogy a cellmapperrel valaki már feltérképezte, csak még senki sem rögzítette a tornyot a valódi helyére, akkor lesz majd zöld, de addig az adatok alapján egy nagyjábóli helyet számol neki a cellmapper és oda rakja pirossal.
-
mad823
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Itt azért a posztoló szerint valamilyen relatíve fixen telepített dologra gondolt, nem út közben kell neki.
-
scott_free
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Bizonyítani nem tudom, de csak azt nyitottam meg a böngészőn. Az androidos és windowsos rendszer is előtte lett frissítve. Semmi mást nem csináltam egyik gépen se, amíg - pár percig mindössze! - csatlakoztak a hotspothoz.
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
lehet korlátozni a kliensek számát is, de ha egy wpa3-töréstől fél az ember, akkor valóban jobb az usb. cserébe az csak egy gépnek tud netet adni.
-
mad823
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az SSID-t ugye el lehet rejteni, meg aztán feltalálták a titkosítást is...
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
hogy mi?

ugyanúgy a telefonon megy át minden, csak kábelen. -
4Grider
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Yetiről van szó egyébként? Telefonmodell függően játszanak a hálózati konfigokkal. Itt nálam Samsungon a B3-at erőltetik (B1, B8, B20, B28 csak CA-ban kerül képbe).
-
4Grider
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Szokott eredménye lenni, ezért csinálják. Mondjuk arra készülni kell, hogy egy darabig még játszani fognak vele, most pl. az a módi, hogy csak B3-on tartják a telefonokat és csak akkor építik fel a CA-t, ha nagyobb mennyiségű adatot forgalmaz a telefon.
-
4Grider
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
NIncs különbség 2 és 1 sim kártyás működés esetén.
Ha a telefon rf egysége két frekit tud csak összefogni egyszerre (azért manapság ez már elég kevés), a bázisállomással kerül leegyeztetésre, hogy melyik az a kettő. És ez sim kártyánként történik, a bázisállomást nem izgatja, hogy ez a két sim egy készülékben, vagy kettőben van. Ebből következik, hogy akár ugyanazokat a sávokat is használhatja mind a két sim. -
cocka
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem, de úgy jobb lenne. Pont ezért inkorrekt. Mert éjfél után elvágják, mindegy mikor rendelted meg az adott időtartamon belül.
-
4Grider
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Részlet az akció leírásából:
Az akciós adatjegy a hónap első három hétvégéjén – december 4-5-6., december 11-12-13., és december 18-19-20. – pénteken 0 órától aktiválható, és az adott hétvégén vasárnap 24 óráig használható fel. A karácsonyi ünnepléshez pedig már december 22-től érvényesíthető, és egészen december 27-én éjfélig érvényes. A kedvezményes adatjegy egy előfizetéshez akár mind a négy decemberi hétvégén megrendelhető, de egy hétvégén előfizetésenként csak egyszer aktiválható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lg Ultragear 32' 180hz nano ips
- Ryzen5 3600/ RTX2060/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest