Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
telekom esetén jobb lehet a domino surf + netplusz bővítés, mert a 30 napra levont 890 ft-os időszaki díj ellenében az olcsóbb bővítős opciók adottak, a 5 GB (150 Mbps) netplussz xxl például 3290 ft-ért.
.LnB; nagyobb adatkeret csak előfizetéssel adott, de ott is jellemzően bőven 50 GB alatt, inkább csak 20 - 30 GB környékén, felette már inkább csak kompromisszumokkal, különböző tematikus opciókkal, éjszakai netezésre, vagy csak meghatározott forgalmakra (csak böngészés és e-mail, csak közösségi oldalak...stb.), meg ilyesmi.
-
.LnB
titán
Azta! Ha ezt tudom inkább meg se kérdezem.
Még mindig itt tartunk, hogy ennyire drága nálunk a mobilnet? Nem gondoltam volna. Azt hittem 10e ft-ért csak kapok egyszeri 50GB-ot. Azért köszönöm szépen a segítséget! 
Egyébként igen nyaralni fogunk, de éjjel megy majd a verseny, akkor akartam nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock lapok általában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Még mindig itt tartunk, hogy ennyire drága nálunk a mobilnet? Nem gondoltam volna. Azt hittem 10e ft-ért csak kapok egyszeri 50GB-ot. Azért köszönöm szépen a segítséget!