Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
válasz
H.Istvan25 #1165 üzenetére
Köszi erre is gondoltam, de ez sok kártya lenne.
Közben sikerült egy jónak tűnő megoldást találni. A húgom vodás 12 ezres csomagját feltettük 15 ezresre. Így jár hozzá egy társkártya "ingyen" evvel így kettőnknek van 5 giga netünk. Csak figyelni kell az arányra, hogy itthon is legalább annyit legyen használva mint kint. (ez mekkora egy ßuziság egyébként)
Szóval 3k ért most egy kicsit komprumisszumos, de olcsó megoldás született. Meglátjuk mennyire használható a gyakorlatban. -
atee
őstag
Sziasztok!
A legoptimálisabb megoldást keresem saját cèlra havi 2-3 giga mobil internetre eu ès esetleg svájci használatra.
Tudom van a red 12 ezres csomagja... Viszont nagyon nem szeretnèk 2 èvet csak a net miatt aláírni. A telefon költsègem olyan minimális, hogy bőven alatta vagyok a 12 ezres havidíjnak jelenleg. Sajnos a flottás szolgáltatásom a t nèl van. Náluk pedig nincs normális eu csomag...
Lètezik valami alternatív havidíjas szolgáltatás valahol? Amit itthonròl is vagy akár netről tudok rendszeresen rendezni?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest