Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Jó közelítéssel igazad van, bár a Samsung nem ennyire erőteljesen lesz jelen Nyilván az elfogultság.
A háttérképeket viszont átköltöztettük a cikkek alá, de nyilván nem minden telefonról lesz galéria, csak a fontosabbakról. Reméljük, így is megfelel nektek.Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Bog
HÁZIGAZDA
Már nálam van. És imádom. Jobban, mint a D600-at. Igazság szerint szívem szerint egyszerre menne ki az összes cikk azokról a készülékekről, amik épp nálunk vannak, de kell tartani az ütemtervet
A D600 például kiemelten fontos. Azért ülünk rajta ennyit, mert mindketten teszteljük, akárcsak anno a W800i-t. Baromi sok képet csináltunk róla és vele, ezért jókora meló összeszerkeszteni az anyagot.Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
A több kép dolgot én is támogatnám, mert külföldi oldalakon láttam már így felépítve tesztet.
Sőt, kamera/kijelző összehasonlítás is jó volna... Most, h. egyre kiterjedtebb a kapcsolatotok GSM-üzletekkel, bátorkodom ezt megjegyezni.
Az oldal továbbra is SZUPER!!!
Míg a régi mobilarena.hu volt, csak a cikkek miatt néztem vissza naponta többször, a megújult oldal esetében már a fórum is nagy szerepet játszik...
Így tovább skacok!!!
Meta:
Csak vicceltem!!! Nem láttad a smiley-kat???
[Szerkesztve]Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Milyen routert?
- Horgász topik
- Path of Exile 2
- BestBuy ruhás topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla