Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasquez
senior tag
válasz
Sztbeni #1742 üzenetére
Hát majd csak hónap elejétől, mert most csak 128k-val megy, mert lefogyott a 2GB.
Viszont netezni így is hibátlan, youtube nem megy, csak akadozva, de minden más teljesen elfogadható rajta.
Két éve volt, de akkor olyan szr volt a 2GB után, hogy lemondtam, de most kénytelen voltam újra kötni, de kellemeset csalódtam! Ha jól tudom, duplázták a lassított sebességet.
Amikor néztem a sebességet, akkor 5MB volt az elméletileg 7MB-s net.
És felfelé sem volt rossz, de arra nem emlékszem. -
Wasquez
senior tag
válasz
Sztbeni #1740 üzenetére
Nekem a telóban is vodás előfizetés van zsebnetel, de a sebessége a híg f s kategóriája, ráadásul nevetségesen drága a 100MB, ami semmire sem elég, ráadásul minden program azonnal nekiesik a netnek, amint felkapcsolódom, ezért nem tudok netezni, mire végeznek, addig meg elfogy a 100mb, utána meg használhatatlan!
A stickben lévő mobilnet 7, viszont kellemes csalódás volt, az a legjobb ár érték arányban!
-
Wasquez
senior tag
Otthon is vodás net van csak sajnos, vezetékes nincsen.
Azt tervezem, hogy a telefonomba rakom a kártyát, és ip telefóniát használok.
Még nem tudom, hogy mennyi lesz az adatforgalom.
Valószínűleg nem lesz még egy darabig vezetékes net, és az itthonira nincs hűségidő, megokosították a vodafonos emberkék nekem egy egyedi ajánlattal, tehát ha minden működik rendesen, akkor aláírok két évet, azzal nincs probléma, otthonra úgyis kelleni fog. -
Wasquez
senior tag
Üdv
Van valamelyik szolgáltatónak olyan feltöltőkártyás internetje, aminél nincs időkorláthoz kötve a felhasználhatósága az egyenlegnek, Legalábbis nem egy hónap?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest