Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
Ami a T-Mobile tarifáit illeti, 1-én némileg átalakításra kerül a Net&Roll portfólió.
LTE-t illetően például lentebb kerül a belépési küszöb, mert a 9.550 Ft-os Net&Roll L csomaggal is el lehet érni az elvi 60/22 Mbit/s-ot (és 26 helyett 30 GB lesz a havi keret), míg a meglévő, aranykártyás ügyfelek választhatják a Társkártya Net&Roll L-t is, ami ugyan ezt fogja tudni, de 1.050 Ft-tal olcsóbban.
Mellesleg ha valakinek T-Home internete vagy SAT TV-je is van (vagy van ilyen ismerőse), akkor további 25 vagy 40% kedvezményt kaphat a havidíjból. -
1430
senior tag
válasz
nagypasztor #1707 üzenetére
T-Mobile-nál a RelaxNet M a legkisebb adatcsomag, ami hang alapú előfizetésre aktiválható, és "legfeljebb" 128 kbps-ra lassít, ha átléped a 4GB-ot (bár vehetsz hozzá alkalmi 1GB bővítést is, ha soká van még a fordulónap).
-
1430
senior tag
Válts Tarr-ról T-Home-ra, és akkor igényelhetsz hozzá havi 2000 Ft-ért 2GB-os mobilinternetet.
-
1430
senior tag
És ha csak beállítanád a készülékben a hálózatkezelésnél, hogy ne kettős módban menjen (2G/3G) hanem csak GSM hálózatra menjen fel (2G)?
Amúgy én sem értem, hogy ez miben oldja meg a problémádat, mert ez csak a sebességet befolyásolja, tehát ugyanúgy fel fog menni adathálózatra (csak lassabban), ha az adatátvitelt nem tiltod le...tomp #1527
Szerintem ez nem a Telenor hibája. Ezek a Németországból származó IC kocsik acélszerkezete olyan, mint valami Farady-kalitka. Mikor hazautazom, én is örülök, ha térerőm van, nemhogy gyors mobilinternet (T-Mobile), de nyáron egyik alkalommal "sima" kocsit tettek be IC kocsi helyett, és láss csodát, végig volt legalább EDGE, de az út minimum 50%-án HSPA is, így akadás nélkül ment a streaming zenelejátszóm. -
1430
senior tag
Ha nincs GPS jel, a Google Maps azt hiszem a torony helyzetét és annak "vonzáskörzetét" mutatja, mint lehetséges saját tartózkodási hely. Talán valami hasonló "trükkel" látni lehetne az adó helyét (nyilván T-Mobile-os SIM-mel). Na mondjuk ezt anno egy Nokia E51-en láttam...
Esetleg hívd a lefedettségi csoportot munkanapokon 9-16:30-ig (06-1/265-9743).
-
1430
senior tag
-
1430
senior tag
válasz
sunny84 #1184 üzenetére
Az EDGE a gyakorlatban 100-120 kbps körül alakul, tehát reális, hogy lassan töltődik be egy oldal (ha éppen HSPA-n vagy, ezen az oldalon érzékeltetik a technológiák közötti sebességkülönbséget).
Próbáld meg a menedzser programban beállítani, hogy csak UMTS/HSPA hálózatot használjon az eszköz, így ha az nincs, akkor net sem lesz, viszont ha nagyon gyenge a jel, akkor sem vált vissza 2G hálózatra. Ha ebben segítség kell, hívd a 1430-at és kérj műszaki kollégát.
-
1430
senior tag
válasz
Sztbeni #1154 üzenetére
Az a baj, hogy nem tudok románul, de véleményem szerint az a térkép, amit találtál nem a 3G térkép.
Amennyire a szövegből ki tudom következtetni a jelentést, ez a térkép a román Vodafone adathálózatát jelöli, azaz gondolom a GPRS-től a HSPA-ig.
Amit én találtam román Vodafone 3G térképet (2100 MHz), az ennél jóval szerényebb, és bár nem tudom, mikor állapotról van szó, de bizonyára nem a 2005-ös indulást mutatja.
De szerintem ne aggódj, mert bizonyára elindul majd 900 MHz-en is a 3G, és akkor majd eljön a Kánaán!
-
1430
senior tag
Látod ilyen sokat jelent az, hogy 10 KB-os egységben történik a levonás. Például be van állítva, hogy a telefonod rendszeresen ellenőrizze, jött e emailed? Mert így lehet, hogy például 10 percenként elhasznál a telefonod pár KB-ot, de a "kerekítés" miatt például 5-6 KB-ot elbuksz. Praktikusabb, ha a telefon számlálója helyett a 1777-es automatára hagyatkozol (1/3/4/1/Domino Net L/még felhasználható egyenleg).
Itt kb. arról van szó, hogy a telefonok másodperc alapon számolják az összes hívásod, de a díjcsomagok rendszerint perc alapúak (a lakosságiak). A telefonod neked is byte pontossággal számolja az adatforgalmat, de minden megkezdett 10 KB levonódik a keretedből, akkor is, ha csak 1-et használtál el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest