- Huawei P30 - kell ennél több?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz fant0mi #17919 üzenetére
A számhordozás (üzletben) úgy működik, hogy a szerződés megkötésével kapod meg a kártyát, míajd ezután indítja el az átvevő szolgáltató a hordozást.
Tehát, az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy a számhordozás még csak most indult. (Az, hogy elengednek-e a Telekomtól, ezután derülhet ki.)Persze, ezt könnyen ki tudod deríteni a szerződés áttanulmányozásával. Lesz egy olyan papírod, amin írja, hogy a hordozás mikor valósul meg.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Szállító76 #17824 üzenetére
Nem értelek. Ha leléptél a Telenortól, akkor minek érdekel a DPI?
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
- Van haasonló internetes felülete készülékcseréhez, mint a DPI-nak?
Tudtommal nincs.
- A klasszikus online Bónusz felületen nem is látom ezt a csomagot a fiókom alatt, így esélytelen a készülékcsere.
Azért nem láthatod, mert engedély szükséges a Bónusz Program készülékcseréhez.
- Más is van, aki szíve szerint beköpne már a Telenor irodájába a fentebb taglalt anomáliák miatt?
Miért köpködne bárki is a Telenor irodába, amikor ez a párt és a Telenor egyezsége??? Az nem jut eszedbe, hogy "imádott" pártod irodájába köpködj???
Legyél DPI-s, akkor nincsenek ilyen gondok. Ott sem a legegyszerűbb a készülékcsere, de megoldható.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Sátán44 #16730 üzenetére
Van pár rész, ahol korábban a 3G-képes készülékemmel nem volt szinte semmi mobilinternet.
Viszont most, hogy 4G-s kütyüt használok, sokkal jobb a lefedettség.Az SMS-re bizonyára van megoldás, csak úgy nem igazán szokott a szolgáltató kiszámlázni üzeneteket.
Esetleg kérj hívásrészletezőt, ha lezárult a hónap, addig pedig ellenőrizd a készüléked, nem volt-e pl. híváselutasítás SMS-ben, nem küldött-e valamelyik program valamilyen üzenetet.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Zirowe #16346 üzenetére
Automatikusan biztosan NEM aktiválódik másik adatcsomag, az a konkurencia néhány csomagjánál jellemző.
A keret elfogyása esetén továbbra is csak lassítás van, teljes tiltás egyelőre csak a MyTariff csomagokat érinti -ott is csak az ÁSzF szerint, a gyakorlatban nem.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Telefont 99,99%, hogy lehet venni azonnal az előfizetéssel együtt.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz dragontiger #16332 üzenetére
Én megtaláltam az infót. Asszem, a keresőn kívül két privátot írtam.
(Küldj privátban mail címet, van egy PDF, amit átküldhetek. )
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz zoli62 #15710 üzenetére
Mikor én a jelenlegi flotta mellett döntöttem, az a példa volt a szemem előtt, amivel ha nem is sűrűn, de találkoztam.
Nevezetesen az, ha bedől a flotta, és az előfizetés nem a nevemen van, akkor igen könnyen elveszíthetem a számom, mert nem én vagyok a rendelkező...
Ezt én nem szeretném...Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Bocsika, nem tudok olvasni.
A másik két DPI-csomagnál nincs infóm a hűséget illetően... De szerintem azok nem feltétlen érik meg a korlátlan csomagok mellett.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz atus72 #15302 üzenetére
Mivel a flotta nem publikus, egyértelmű, hogy NINCS publikus oldal, ahol a belépés ELŐTT elérnéd az infókat.
Ezért jó ez a topik, mert itt viszont már ezer meg kettő alkalommal le lettek írva a díjak.Senki nem mondta, hogy közvetítőt kell keresni, én a fidesz irodáit írnám, mondanám...
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz atus72 #15299 üzenetére
Válaszaim:
- Miért nem lehet egy honlapot csinálni ennek a fottának?
dpi.fidesz.hu- MIért nem lehet regisztrált ügyfeleknek kiiírni a tarifákat ahogy sok más flotta megteszi?
dpi.fidesz.hu- MIért nem lehet direktben az üzlethez fordulni a csatlakozással? Mi titlja, melyik törvény? Ha igen a FIDESZ 2/3-al 1 nap alatt megváltoztathaná
Csatlakozni tudsz üzletben, csak a csatlakozáshoz szükséges dokumentum nem vehető át ott. Még egy telenoros flottát nem láttam, ahol hivatalosan a boltban tudtad volna ezt is beszerezni.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz #35104512 #15296 üzenetére
Amennyiben benéznétek egy Telenor üzletbe, hivatalosan ezt az infót kapnátok.
„Tisztelt érdeklődő, tájékoztatom, hogy a tarifa tulajdonosának kérésére a tarifára vonatkozó információkat nem áll módunkban önnek kiadni. Kérjük, hogy keresse fel a Fidesz honlapját, ahol a főoldalon található "Szervezetkereső" funkcióban az irányítószámának megadásával informálódhat az önhöz legközelebbi Fidesz iroda elérhetőségeiről. A tarifáról és a csatlakozás feltételeiről részletes információt a Fidesz irodában fognak adni önnek."
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz stickermajom #15273 üzenetére
Rád -valószínű- ez vonatkozik: "... a Telenor (gondolom, emiatt) mindenkinek elérhetővé tette a 4G-elérést."
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz stickermajom #15266 üzenetére
A T-Mobile "megosztotta" a 4G-hálózatát a Telenorral, illetve a Telenor (gondolom, emiatt) mindenkinek elérhetővé tette a 4G-elérést.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Andrewstarr #14647 üzenetére
Az a UPC. De a csilliárd forintos csomagjukkal, meg a túlforgalmazási-díjas netükkel elmehetnek kapálni kb...
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz callman #14632 üzenetére
Mikor valaki jön a külföldi árakkal, hogy azok hú, de milyen jók, mindig leírom, elmondom, hogy igen, de ez nem csak a szolgáltatók "érdeme".
Valószínűleg a hivatkozott külföldi szolgáltatókat meg egyébként az iparágat nem terheli annyi és akkora méretű adó, mint "csodálatos" hazánkban...Ennek természetes következménye, hogy (mivel nem karitatív tevékenységet folytat egyik cég sem) az árak emelkednek vagy nem csökkennek olyan mértékben, mint azt látjuk sok helyen, külföldön...
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Vangelis #13591 üzenetére
Igazán nem védeni akarom a Telenort, meg a korábban linkelt t-mobile-os/t-comos példát alapul véve (ha igaz) a "fizesd be, majd jóváírjuk a köv. számlából" álláspont nem mindig jó döntés, de most kiszámoltam, 10 órányi beszélgetés a DPI-vel 6600 forint. Nem mondom, hogy nem lehetetlen összehozni akár 50000 forintot (vagy 200000 forintot), de azért na.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Az tény, hogy én is a számla összegétől tenném függővé én is a befizetést, azonnali korrigálás kérését.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
Friss infó DPI-ügyben.
Technikai hiba miatt számlázásra kerülhettek csoporton belüli hívások. Az esetleg már elkészült számlákat NEM módosítja a Telenor, a következő számlából kerülnek jóváírásra a tévesen kiszámlázott összegek.
(Magyarul: be kell fizetni a magasabb összeget tartalmazó számlát, majd a következő(k)ből kerül levonásra.)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz mugler #13560 üzenetére
Háttööö...
Megnéztem jobban a számlákat, illetve a még kiszámlázatlan tételeket, és a már lezárt számlában van EGY tétel, ami fizetősként lett kiszámlázva, a többi DPI-csoporthívásként szerepel, a még nem lezárt számlámnál viszont fizetősként jelentkezik MINDEN DPI-csoporthívás...
Azt hiszem, megvárom a jelenlegi számla lezárását, és azután teszek lépéseket, ha akkor is fizetősen "marad".Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz xxxyyyzzz111 #13326 üzenetére
Én pl. azért sírnék a belépési díjon, mert rajtam ne keressen a szolgáltatón kívül még valaki.
A másik, amin sírnék, ha nem az én nevemen van a szám. Nem egy példát hallottam ügyfelektől, hogy az évek óta használt (korábban saját néven lévő) számát vette el tőle a szolgáltató vagy a flotta kezelője.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz kazsolt #13066 üzenetére
Emlékeim szerint cekkk és harcosparej az illetékesek.
Amennyiben (már) nem, elnézést kérek tőlük/tőled!Tarifa infók: [link]
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest