- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebrafish
tag
Ennek a benyögésnek mi értelme volt?
On:
Komoly egy hónapos mmorpg-vel a hátam mögött (DDO-val játszottam egy hónapot, most pihentetem) úgy vettem észre hogy a kalandok száma limitált és viszonylag gyorsan végig lehetne játszani minden küldetést. Ami kevésbé limitált az a karakter fejlődése, azért ismételgetnek az emberek unalomig és még azon túl is questeket hogy egyre táposak legyenek.. olyan ez mint egy gyűjtögetős játék. Egy idő után én is azon kaptam magam hogy csak azért megyek el némely questre újra meg újra mert a loot/ráfordított idő egész jó arányt adott.. sok pénzem lett.. még táposabb cuccot tudtam venni. Ezek a kalandok nekem igazából alig jelentettek bármilyen szórakozást, valahol tényleg munka volt... persze egy kis mmo addikció után ez alig tűnik fel
az accountokat valszeg azért árulják pénzért mert vannak olyan barmok akik megveszik... lehetett olvasni róla hogy egyesek egész jól meg is élnek belőle. ''farmolnak'' a játékban és valódi pénzért adják a játékpénzt. A többségnek (mint pl nekem is) ellenkezik az eleveivel, hogy vásároljon valódi pénzért bármit is a havidíjon felül, de ha hozzávesszük hogy a játékidőd egy jelentős részét te is farmolással töltöd akkor akár még meggondolható is lehet..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Warships
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest