Új hozzászólás Aktív témák
-
alex_szander
csendes tag
válasz
alex_szander #1216 üzenetére
Valaki ismeri az uncorpMKV progit, mert újra kódoltam vele az egyik filmet és működik, de nem értem miért csinál egy .mkv file-t, és egy ugyanakkora méretű .264 file-t (ez nem tudom mire való, és miért kell)
-
HFMusic
csendes tag
válasz
alex_szander #1207 üzenetére
Remélem hamarosan kapunk egy megoldóképletet, mert én is többször itt akadtam el
-
alex_szander
csendes tag
válasz
alex_szander #1203 üzenetére
Üdv,
Az újdonság próbája hozza a gondokat. Mostanra jó pár film a kezem közé akadt, így kijelenthetem, nem is annyira a @5.1 a Samsung PS51D550 problémája, hanem a 1-es 2-es reframes.
Mivel tudom módosítani, és valami leírás hogy mit hogy állítsak, kipróbálnám? -
ANT
őstag
válasz
alex_szander #1199 üzenetére
Megoldást eddig nem is kerestem, mert ma először jártam úgy, hogy nem tudtam a profilt módosítani. De szvsz a megoldás az újrakódolás lenne. Na azt én kihagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest